SREĆAN KRAJ DRAME U ZRENJANINU: U kamionu na benzinskoj pumpi nije bilo bombe, evo šta se desilo 

U kamionu na benzinskoj pumpi u Zrenjaninu nije bilo bombe.

Panika i strah, opravdano nastali su jutros oko 9 časova ujutro, kada je u benzinsku pumpu u Beogradskoj ulici u Zrenjaninu, uleteo usplahireni vozač kamiona i izneo sumnju da je u kamionu kojim upravlja, navodno postavljena eksplozivna naprava, tj. bomba.

Radnici benzinske stanice odmah su obavestili policiju, na teren su munjevitom brzinom izašle jedinice antidiverzionog i vatrogasnog odreda, sve je odrađeno po protokolu koji je u ovakvim situacijama neizbežan i ustanovljeno je nikakve eksplozivne naprave u kamionu nema.

Prema nezvaničnim saznanjima, vozač kamiona je zaposlenima na benzinskoj stanici u panici rekao da je dobio pretnju i da pretpostavlja da je negde u kamionu postavljena bomba.

Kako je kasnije ustanovljeno, radi se o osobi koja ima psihičkih problema i nije uravnotežen, pa otuda nepotrebni napad panike i straha.

Kamion privatne kompanije sa NS registarskim tablicama, sa lica mesta odvezao je lično vlasnik kompanije kojoj pripada vozilo i sve se okončalo bez ilakvih posledica.

Mada se zrenjaninska policija do sada nije zvanično oglasila, prema nezvaničnim potvrdama, svima je odmah bilo jasno da se radi o lažnoj uzbuni, ali je procedura ispoštovana onako kako pravila nalažu.

Dva časa nakon nemilog događaja, saobraćaj na putu i promet na benzijakoj stanici je uspostavljen i odvija se normalno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare