ANALIZA SVETSKE SILE! Rabrenović: Rusija imala samo odbrambene ratove, a VB i SAD osvajačke pohode! RATOVALE SA ČAK 85% SVETA 

Nakon održanog referenduma, koji Ukrajina I zapad smatraju nelegitimnim, ruski predsednik Vladimir Putin će održati ceremoniju potpisivanja zvaničnog pripajanja četiri oblasti Ukrajine Rusiji.

Mediji su već objavili da je na Crvenom trgu postavljena bina sa bilbordima na Kojima se četiri regiona Ukrajine proglašavaju delom Rusije. Događaj je nazvan “ceremonijom prijema novih teritorija u sastav Ruske Federacije”.

Sve podseća na pripajanje Krima 2014. godine koja je usledila nakon, kako mediji kažu, nepriznatog referenduma koju međunarodna zajednica nije priznala kao zakonsku.

Prof. dr Dragan Radenović gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde se dotakao pripajanja 4 oblasti Rusiji.

– Ovo je novi status KVO-a, priznavanje novog statusa Ukrajine koja formalno i pravno ne postoji, ali da ne ulazimo u to. To je posledica početka ove operacije i nikakvog iznenađenja nema. Krim je bio početak, a ovo je sada nastavak – rekao je Radenović.

On je potom i dao analizu velikih sila.

– Sada mladi ljudi sušaju o tome da Rusija može biti pobeđena, pa to i sami pomisle. Rusija je ogromna zemlja i zauzima jednu šestinu kopna na planeti Zemlji. Ratuje od kada zna za sebe i isključivo u odbrambenim ratovima. Dok oni sa druge strane ratuju u osvajačkim ratovima. Postoje samo 33 zemlje od 195 zemalja sa kojima SAD i Velika Britanija nisu ratovale – rekao je Radenović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare