STOKA, DAMJANU TREBA URADITI ISTO OVO I MNOGO GORE! Anastasija se oglasila nakon brutalnog prebijanja devetnaestogodišnje Sare, MONSTRUMU uputila OŠTRU PORUKU! /FOTO/

Domaća javnost zgrožena je postupkom Damjana Hadžića (23), koji je počinio porodično nasilje, nakon kog je priveden u policiju.

Poznata Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q podelila je tokom prethodne noći fotografije svoje brutalno pretučene sestre, koja je sa brojnim povredama koje joj je naneo suprug Damjan Hadžić prebačena u bolnicu.

Domaća javnost zgrožena je postupkom Damjana Hadžića (23) o čijem jezivom postupku bruje društvene mreže, a među brojnim korisnicima Instagrama koji su ga oštro osudili, bila je i Anastasija Ražnatović.

– Sramota! Dno dna! Isto ovo i još mnogo gore dotičnom Damjanu treba da se uradi! Stoka! – napisala je Anastasija uz fotografiju pretučene devojke.


Podsećamo, Una Kablar sinoć je objavila da je njena sestra brutalno pretučena od strane svog supruga, zajedno sa dvomesečnom bebom, nakon čega ih je obe ostavio ispred VMA, a potom pobegao, piše Kurir.

– Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega – napisala je Una.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare