RADULJICA NA TAPETU DELIJA: Navijači Crvene zvezde izdali saopštenje! Uveli novo pravilo koje se tiče bivših igrača PARTIZANA 

Miroslav Raduljica, nekadašnji srpski košarkaški reprezentativac, u sredu je potpisao dvogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda.

Iskusni centar koji ima 34 godine biće veliko pojačanje za ekipu trenera Vladimira Jovanovića. Ipak, činjenica da je u bogatoj karijeri nosio i dres Partizana, velikog rivala Crvene zvezde, nateralo je navijače kluba da se oglase povodom njegovog angažmana.

„Ugovor sa našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica. On je između ostalog i bivši košarkaš Partizana.

Kao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo, da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana, nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretko smo imali više razumevanja, jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji.

Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane i pravilo za košarku.

Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana, neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance, ići ćemo od slučaja, do slučaja).

U narednom periodu pisaćemo opširnije na ovu i druge ideološke teme, čime ćemo probati da približimo naše stavive ljudima koji nisu u dovoljnoj meri upoznati sa istima.“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare