MATORA BILA INTIMNA SA CIMERKOM, PA JOJ OKRENULA LEĐA! Miki Đuričić ustao i očitao joj bukvicu za sva vremena! Neće se ŽALITI 

Jovana Tomić Matora navodno je bila intimna sa cimerkom Snežanom Bogdanović.

Snežana je dobila pitanje gledalaca zbog čega se ne trudi oko odnosa sa Matorom, a onda je Miki Đuričić dao savet drugarici.

– Ja sam se trudila na početku dosta, neću da forsiram na silu. Ovako je najbolje, vreme će da pokaže. Mi se ne poznajemo dovoljno. Neću da forisiram. Rekla sam da mi se sviđa devojka, ali nema potrebe da forsiram – rekla je Sneža.

Sinoć sam popila, pa se desilo to, pop*cljiva sam. Rekla sam sinoć ako dođe do toga da ne očekuje, ne zavlačim je. Sneža je jedina transparentna – dodala je Matora.

– Tebi kad se neko svidi očekuješ ljubav, a vidi kako se ponašaš. Ti si prema njoj kao što se ti žališ što su prema tebi neke devojke. Ako je poštuješ i ceniš nećeš biti sa njom ili ćeš ući u vezu – uključio se Miki.

– Njoj to odgovara. Nikom ništa ne obećavam. Ja sam danas pričala sa Snežom i sinoć i rekla da je najbolje da nema toga i da smanjimo poljupce. Neću da dolazi do toga, mislim da je fer. Slažem se sa Zvezdanom da treba da joj posvetim više pažnje, kao prijatelju – govorila je Matora.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare