VELJA NEVOLJA ŠIRIO STRAH U SUDNICI: Ako je ubijen Vukotić, koji je imao milione evra, šta onda može da očekuje jedan tužilac?!

Advokat Vesna Golubović, zastupnik porodice Gorana Veličkovića Goksija, koga je prema navodima optužnice ubio klan Veljka Belivuka u kuću užasa u Ritopeku, rekla je za Kurir da se uznemirila jer je Velja Nevolja tokom uvodne reči izneo nešto što njoj zvuči kao direktna pretnja tužiocu.

– Veljko Belivuk je danas rekao: „Ukoliko je ubijen Jovan Vukotić koji je imao desetine miliona evra, šta onda može da očekuje jedan tužilac?!“ Iako je rekao da se ne radi o pretnji, jasno je da jeste u pitanju vrlo ozbiljna i direktna pretnja, kao i niz drugih izjava koje su izneli optuženi – istakla je Golubović.

Suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i članovima njegove grupe koji su optuženi za najteža krivična dela nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu u Ustaničkoj ulici.

Prvi se sudu obratio Marko Miljković koji je izazvao muk u sudnici na početku pripremnog ročišta jer je umesto da govori o zločinama duže od sat vremena pričao o dečaku Đorđu Andrejiću koji je nestao.

Veljko Belivuk je izneo uvodnu reč nakon pauze, a pred sudom je pet puta ponovio da mu nije žao što je ubijen vođa škaljaraca Jovan Vukotić.

Tokom izlaganja, prema saznanjima Kurira, rekao je i da ga je „baš briga za Skaj“.

– Baš me briga za Skaj, nikada ga neću prihvatiti, sve je ovo fingirano, namešteno i montirano – rekao je navodno Belivuk.

Pripremno ročište je danas završeno, a glavni pretres odnosno javno suđenje, trebalo bi da počne 17. oktobra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare