UBICA JOJ RASPORIO STOMAK I OSTAVIO NOVČIĆE: Trudnica pronađena mrtva! Svi sumnjaju na ritualno ubistvo

Trudna Ohana Karolin (24) iz Brazila, pronađena je mrtva sa unakaženim genitalijama i razrezanim stomakom, a policija sumnja da se radi o ritualnom ubistvu.

Ova majka troje dece, bila je u sedmom mesecu trudnoće, kada je prošle srede pronađena mrtva u blizini Sao Paola. Jedan prolaznik ugledao je njeno iskasapljeno telo, u delu grada u kom se nalaze sedišta brojnih evangelističkih verskih zajednica i odmah je pozvao policiju.

Ohana je na sebi imala samo majicu, a policija je pored njenog tela pronašla šorts, papuče i novčiće.

Prvi rezultati istrage pokazali su da je trudnica najverovatnije žrtvovana, kao i da se radi o ritualnom ubistvu.

Policija je odmah pronašla njenog bivšeg muža i oca njeno troje dece, koji je identifikovao telo. Istraga još uvek traje, a očekuje se da će kada ona bude završena biti poznato da li iza njenog ubistva možda stoje bivši muž ili sadašnji partner, piše Daily Mail.

– Upoznala kje članove neke opasne bande. Postala je čudna, čaks am se od nje i distancirao zbog toga. Zaista ne znam šta joj se desilo. Zaista je bila divna, svi smo je voleli – kaže jedan od njenih prijatelja, prenosi Kurir.

Drugi prijatelj tvrdi da je na dan kada je Ohana nestala, video nju kako ulazi u crni automobil. Drugi očevici tvrde da su tog dana u blizini mesta zločina takođe videli crna uatomobil koji odgovara opisu.

Njeno telo poslato je na obdukciju, a policija smrt tretira kao ubistvo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare