JA SAM SE NAJEB**O SVEGA, SADA ME ZANIMA PORODICA, ŽENA I DECA! Veljko Ražnatović otvoreno progovorio o privatnom životu!

Veljko Ražnatović proteklih dana prisustvovao je svadbi svog dobrog drugara Mirka Šijana koji je oženio njegovu svastiku Bojanu, te privukao dosta pažnje lepim manirima, a kada je u crkvi uzeo u ruke malog Zorana Šijana svi su se raznežili. Veljko uživa u braku sa suprugom Bogdanom, a centar njihovog sveta je njihov sin Željko

 Veljko sada otvoreno govorio o privatnom životu, odnosu prema porodici i daljim planovima. On je istakao da je odabrao boks za svoj profesionalni put, a da mu je porodica uvek na prvom mestu:

– Mene je uvek zanimao taj neki ratnički život. Mene nije zanimalo da otvorim restoran, da sedim, da šetam ribe… Mene je uvek zanimala srpska priča – porodica, žena i deca – istakao je Ražnatović, pa dodao:

– Sad to može da zvuči kao kliše. Ja to stvarno živim, i to će vreme pokazati. Ja sam se najeb** svega, i pio i izlazio. Sve sam prošao jako mlad – rekao je on u „MMA institutu“.

Podsetimo, Veljko Ražnatović je u srećnom braku sa Bogdanom Ražnatović od novembra 2019. godine, a imaju sina Željka Ražnatovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare