Biće “Zvezda Granda”: Žiri stavio TAČKU na priče da neće biti nove sezone

Snimanje prve emisije nove sezone „Zvezda Granda” izazivalo je najveće interesovanje medija, a ovogodišnje takmičenje još je interesantnije zbog činjenice da je ubačen crv sumnje da li će se uopšte emitovati najveći muzički spektakl na Balkanu, s obzirom na to da produkcija još uvek nije obezbedila emitera.

Uprkos tome, žiri se okupio u punom sastavu i jednoglasno poručio da su jedva čekali da počne snimanje, iako još uvek ne znaju na kojoj televizijskoj platformi će se emitovati takmičenje.

Udarne vesti

LUDAČKI ZADACI

Da se još ne zna koja televizija će emitovati popularni šou-program, ali da će ga biti i da se puno očekuje od nove sezone, prvi je potvrdio Aleksandar Milić Mili:

– „Grand” je izuzetan šou i naravno da najveće televizije oko njega prave dilove. Naravno, siguran sam da ćemo biti na nekoj od najgledanijih televizija- započeo je Mili za naš list, istakavši da će termin emitovanja biti subota uveče, kako je publika i navikla.

Popularni kompozitor i tekstopisac potvrdio je da je sastav žirija ostao isti, što dokazuje da sve ide kao po loju, a stigao je i da se našali da ne zna koja uloga će njemu tokom ove sezone biti namenjena:

– Prve godine sam dobio 220 kandidata, prošle sam spasavao one koji imaju nulu, tako da uvek dobijam ludačke zadatke. Ove godine ću možda morati da uradim 500 sklekova.

NAGRABUSILI

Večiti roker i dugogodišnji član žirija muzičkog takmičenja potvrdio je da ne zna na kojoj televiziji će se emitovati „Zvezde Granda”:

– Znaćemo kada krene snimanje. Saša Popović je iz inostranstva došao pre nekoliko dana i samo nam je podelio rasporede snimanja do januara. To samo znači da je sve osmislio i da smo nagrabusili.

Violeta Viki Miljković stigla je na snimanje prve epizode novog serijala „Zvezda Granda”, a u prvi plan istakla je bujno poprsje.

– Spremna sam za novu sezonu. Prelepo je bilo raditi letos sa Erminom. Od nove sezone očekujem neočekivano. Tokom letnje pauze viđala sam se sa Cecom, Marijom i Đorđem- rekla je Viki.

– Meni nije nedostajalo ovo šminkanje i sređivanje. Očekujem uspešnu sezonu što se tiče mladih ljudi, ja se bavim i daljim radom te dece. Dobićemo sada obaveštenje da li postoje inovacije. Mi uvek nešto očekujemo od Popovića, a on zna šta radi. Gde god da budemo, bićemo najbolji- rekla je Snežana Đurišić.

Ceca Ražnatović je pak pobegla od medija. Vrata od kola otvorilo joj je obezbeđenje, a pevačica je brzo ušla i zaobišla
novinare.

Ana Bekuta se pojavila sa novom bojom kose, koju je prvo pokazala na venčanju Mihajla Šaulića, a izjave će početi da daje krajem godine.

Marija Šerifović je slikala okupljene medije i foto-reportere, a nije želela da daje izjave dok se ne našminka i ne popije čaj.

POSLEDNJA REČ

Poslednju reč dao je organizacioni direktor „Granda” Saša Popović:

– Naši vlasnici pregovaraju, znaćemo za dan, dva, tri. Brena i ja smo prodali „Grand” i nismo u varijanti da pregovaramo. Ja sam ovde kao član žirija, da sve pripremim. Kada je u pitanju samo takmičenje, tu sam najodgovorniji- rekao je Popović.

– Što se tiče ugovora, to rade novi vlasnici, na njima je da dogovore, bićemo na jednoj od nacionalnih televizija. Dobili smo zadatak da počnemo da snimamo i krećemo. Zbog čega mene pitate? Znate ko je vlasnik, to je „Junajted
grupa”, tamo zakažite intervju, oni će vam reći. Ja sam u penziji već tri godine – rekao je Saša kada su ga pitali na kojoj će se televiziji emi tovati „Zvezde Granda”.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare