UDARNA VEST! Belivuk leš posuo BENZINOM i zapalio! Svedok-saradnik do detalja opisao likvidacije: “Razvio se gust DIM”

Sve ovo dogodilo se u sudnici Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici

Jelena Veličković, supruga pokojnog Gorana Veličkovića Goksija, i Katarina Stanković, nevenčana supruga Gorana Mihajlovića, danas su se našle oči u oči sa onima koji odgovaraju za ubistvo njihovih muževa – Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kao i pripadnicima njihovog klana.

Sve ovo dogodilo se u sudnici Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici, gde je nastavljeno pripremno ročište na suđenju po optužnici kojom klan Belivuk–Miljković odgovara i za sedam teških ubistava.

Jelena Veličković je do sada bila u sudnici pošto je ubistvo njenog supruga bilo obuhvaćeno prvobitnom optužnicom, dok je „vatreno krštenje” juče imala Stankovićeva, s obzirom na to da je likvidacija Gorana Mihajlovića, baš kao i ubistvo Nikole Mitića, u drugoj optužnici.

SPASOJEVIĆ DO DETALJA OPISAO HOROR

Goran Mihajlović je, inače, po slovu optužnice ubijen 2. aprila 2019. godine i, za razliku od drugih žrtava, prvo je otrovan, a zatim prevezen u vikendicu u Surduku, gde je njegovo telo kasnije spaljeno na improvizovanoj lomači.

– Delovi tela koji nisu sagoreli, kako se sumnja, Veljko Belivuk je uništio sekirom, a kako tvrde iz Tužilaštva, ostaci su prebačeni u džak, koji je zatim bačen sa Pupinovog mosta – otkriva izvor Objektiva koji je imao uvid u spise.

Ovo ubistvo rasvetljeno je uz pomoć Nikole Spasojevića, koji je sklopio sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a zauzvrat dobio kaznu od 14 godina zatvora. Osim njegovog svedočenja, putem međunarodne pravne pomoći dobijene su i fotografije sa aplikacije Skaj na kojima se vidi Mihajlović tokom mučenja.

Spasojević je do detalja objasnio kako je telo Mihajlovića transportovano iz kuće u Ritopeku u Surduk.

VELJA LEŠ POSUO BENZINOM

– Marko i Veljko su se presvukli u kombinezone, obuli čizme i stavili kačkete. Iz šupe smo izneli prethodno kupljene gume. Veljko je posuo ćumur. Telo pokojnog su držali uspravno, bilo je umotano u najlon. Stavili su ga zatim na gume, a Veljko ga je posuo benzinom i zapalio. Razvio se gust dim – izneo je Spasojević detalje surovog prikrivanja tragova.

Danas je, inače, završeno čitanje i druge optužnice, a usledilo je izjašnjavanje okrivljenih o krivici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare