SERIJSKI SILOVATELJ IGOR (44) JUTROS SNIMLJEN NA 3 LOKACIJE: Žene su u velikom strahu, a ovo LEDI KRV U ŽILAMA! /FOTO/

Serijski silovatelj Igor Milošević (44), koji je pušten 20. septembra iz zatvora, i dalje luta po ulicama Beograda, i to u istoj garderobi. Lljudi su uplašeni, a na društvenim mrežama dele fotografije u znak upozorenja.

Fotografije i snimci njegovog kretanja kruže društvenim mrežama.

Jutros je najpre, oko 9 časova primećen kako šeta blizu Bajlonijeve pijace, da bi ga oko 10 sati građani primetili kod Banije, tačnije na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice cara Dušana na Dorćolu.

Screenshot instagram Serbialive_beograd
Screenshot instagram Serbialive_beograd


Milošević je juče viđen kod Crkve Svetog Marka, a zatim i na brojnim drugim lokacijama od Mirijeva do Krnjače i Borče. Ono što ledi krv u žilama je i činjenica da on danima nosi istu garderobu, tamnu jaknu sa crveno-belim štraftama na rukavima, crvenu duksericu sa kapljučom i široke farmerke tamnijeg teksasa.

Screenshot instagram Serbialive_beograd

Podsetimo, Milošević je serijski silovatelj koji je 2008. godine osuđen zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta, a u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare