UDARNA VEST! Prosvetna inspekcija ide u vrtić u Kladovo iz kog je nestala mala Nina

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputiće u predškolsku ustanovu prosvetnu inspekciju i prosvetnog savetnika da izvrši stručno-pedagoški nadzor u vrtić u Kladovo iz kog je juče nestala petogodišnja Nina A., kažu za Telegraf.rs u ovom ministarstvu. 

– Ministarstvo je s velikom pažnjom pratilo slučaj nestanka devojčice iz vrtića Neven. Najvažnije je da je devojčica pronađena i da je dobro. U cilju utvrđivanja zakonitosti postupanja i odgovornosti zaposlenih i ustanove, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputiće u predškolsku ustanovu prosvetnu inspekciju i prosvetnog savetnika da izvrši stručno-pedagoški nadzor – kažu za Telegraf.rs u Ministarstvu prosvete.

Devojčica je juče napustila dvorište vrtića oko pola 10,  i za njom se tragalo sedam sati.  Direktorka vrtića iz kojeg je devojčica nestala, Jasmina Vlaisavljević, navela je da je dete imalo roze jaknu i sive helanke.

Njena majka je juče tokom potrage izjavila da se najviše plaši jer je Nina neverbalna. Ne govori.

Na sreću, sve se završilo dobro. Nina je pronađena u susednom selu, nakon toga je odvedena na lekarski pregled, i devojčica je dobro.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare