DAVLJENJE, ŠUTIRANJE, POLIVANJE, LOM, DISKVALIFIKACIJA… Ovo su NAJŽEŠĆE rijaliti tuče Kristijana Golubovića! 

Učesnik aktuelne sezone „Zadruge“, Kristijan Golubović, ceo život važi za opasnog momka, a kako je sam rekao, „zakone ulice“ sa sobom je poneo i u rijaliti. Kristijan ne preza od fizičkog obračuna, pa ne čudi što se upravo on našao među onima koji su imali žestoke tuče tokom boravka u rijalitiju

Kristijan Golubović jedan je od najšokantnijih rijaliti učesnika svih vremena, a njegova učešća u rijaliti programima izuzetno su propraćena, pa u skladu sa tim Golubovic ima mnogobrojne pratioce i fanove širom regiona.

Kako zbog njegove bogate kriminalne prošlosti, tako po svojim izrazito agresivnim učešćima u rijaliti formatima, Kristijan je nesumnjivo postao rijaliti zvezda i senzacija, a mi smo izdvojili top 5 njegovih najžešćih sukoba, a podsetimo, Golubovic nije izbegao ni diskvalifikaciju.

Peto mesto na našoj listi zauzeo je sukob Kristijana Golubovića i Nece Lazića Tiktokera, koji je započeo u pabu kada ga je Kristijan izvukao iz paba, dok je Tiktoker vrištao i plakao, a onda zalupio vrata čije se staklo raspalo u paramparčad svuda po Nenadu.

Ovaj sukob mnogima je veoma dramatično izgledao zbog Necinih godina i njegove reakcije na besnog Kristijana, pa je Tiktoker vrištao i plakao na sav glas.

Na četvrtom mestu našao se okršaj Kristijana Golubovića i majke rijaliti zvezde Miljane Kulić, Marije, koja je sama postala nezaobilazan deo rijalitija, poznata po svom oštrom jeziku i nesvakidašnjim svađama sa rijaliti cimerima. 

Kulićka je Kristijana u svađi dovela do ludila do te mere da se on zaleteo na nju, pa su ga jedva zadržali, a zbog ovog okršaja Miljana i Marija Kulić zahtevale su od produkcije Golubovicu diskvalifikaciju, jer su se, kako su same rekle, plašile za svoju bezbednost u rijalitiju.

Treće mesto zauzeo je najskoriji sukob u šestoj sezoni i to između Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića.

Nakon žustre svađe, Golubovic se zaleteo na kaskadera u dvorištu ispred Bele kuće, pa ga bacio na pod, a potom jurio.

Zadrugari su jedva uspeli da odvoje razjarenog Golubovic od Certica, a obezbeđenje je imalo pune ruke posla.

Na drugom mestu nalazi se svakako jedna od najskandaloznijih tuča u „Zadruzi“, kada se Kristijan Golubović sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, kada su usledile pretnje, a više članova obezbeđenja nije moglo da ga obuzda.

Prvo mesto zauzela je najšokantnija tuča u „Zadruzi“, kada su se u žestokom okršaju koju do tada nismo imali prilike da vidimo, sukobili Kristijan Golubović i Vladimir Tomović, koji su obojica bivali diskvalifikovani zbog agresivnog ponašanja.

Naime ova šokantna svađa završila se valjanjem po podu, udarcima, kukanjem i vrištanje, a čitavo obezbeđenje nije uspelo da ih razdvoji.

Kristijan je oborio Tomovića na beton u rastrojstvu, a svi zadrugari i čitavo obezbeđenje je pokušavalo da ga skine sa Vladimira, kojem nije bilo spasa usled udara besa Golubovica.

Kako se Kristijan trenutno nalazi u šestoj sezoni rijalitija „Zadruga“, a već je pokazao suparničku emociju i animozitet prema kaskaderu Urošu Ćertiću na kojeg je već nasrnuo, već u prvom mesecu rijalitija, ostaje nam da ispratimo koliko će šokantno biti ovo njegovo učešće u „Zadruzi“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare