BIVŠU ŽENU ZASKOČIO S LEĐA, PA JE UBO 2 PUTA! Najnoviji detalji krvavog pira u Subotici: Majci UMRLA NA RUKAMA!

Robert V., koji je u utorak oko 14 sati brutalno ubio bivšu suprugu Ljiljanu (54), i to pred njenom starom i bolesnom majkom, uhapšen je juče rano ujutru u naselju Prozivka u Subotici, nakon što se 20 sati skrivao od policije.

Kako saznajemo, Robert je pronađen u delu grada blizu naselja Ker, u kom je počinio krvavi zločin.

Oči u oči s krvnikom

– Zatečen je u ulici u kojoj je sa suprugom živeo pre razvoda. Bio je bez svesti i prerezanih vena, pokušao je da se ubije. Policija ga je pronašla jer je neko od građana prijavio da je tu video automobil „pežo 307“ crvene boje, čiju je sliku policija prethodno objavila i uputila apel građanima da hitno pozovu 192 ukoliko ga negde primete – navodi naš izvor:

– Osumnjičeni je iz stana u kom je živela njegova bivša supruga sa svojom majkom pobegao odmah nakon što je nožem nasmrt izbo Ljiljanu. Seo je u svoj automobil i otišao je, a policija je odmah krenula u potragu. Na mestu na kom je Robert V. pronađen, ostali su tragovi krvi.

Vozikao se

Hteo da se ubije u ulici u kojoj je živeo s Ljiljanom

Hapšenju osumnjičenog Roberta V. prethodila je višesatna potraga nekoliko policijskih patrola.

– Subotica je bila blokirana, a osumnjičeni nije bio daleko, kretao se u nekoliko obližnjih blokova između naselja Aleksandrovo, Prozivka i Ker. Pronađen je u Ulici braće Radića, gde je imao stan, u kojem je ranije živeo s Ljiljanom, a iz kog je ona otišla kod majke zbog nesuglasica sa suprugom – kažu naši sagovornici.

– On je prvo odvezen u bolnicu. Nije životno ugrožen – navodi sagovornik.

Komšije nesrećne žene ispričale su da su se ona i Robert odavno razišli, pre više godina, i da je ona prešla kod majke, a da njihova ćerka živi u inostranstvu.

– Ljilju znam otkad je bila dete. Igrala se s mojom decom kao mala. Njena smrt nas je potresla i još gora stvar je to što se sve dogodilo pred očima njene majke, koja je jako bolesna i sad je praktično ostala sama – objašnjavaju komšije:

– Njen muž, odnosno Liljin otac, preminuo je ranije, od infarkta, a sada joj je i ubijena ćerka. Jadna žena je potresena i ne može da govori. U prevelikom je šoku. Još gore joj je što je ona lično otvorila vrata krvniku. Valjda joj je rekao da je došao da se pomiri s Ljiljanom.

Komšije dodaju i da su rođaci juče došli po Ljiljaninu majku i odveli je.

– Stan je zapečaćen. Kažu da je ona van sebe, inače je bila slaba i slabo čuje, a ovo ju je dotuklo, ćerka joj je umrla na rukama – dodaju komšije.

Problem s alkoholom

Prema njihovim rečima, Robert je kobnog dana pitao Ljiljanu da se pomire, ali ona ga je odbila.

– Njemu je nešto kvrcnulo, dograbio je kuhinjski nož, pa prvo u leđa ubo ženu, a potom i u vrat, što je bilo kobno. Stan je bio pun krvi – prepričavaju nam izvori upoznati sa slučajem.

Kako dodaju, Robert je imao problema sa alkoholom, zbog čega ga je Ljiljana i ostavila.

– Radio je na benzinskoj pumpi! Ona je krenula dalje, zaposlila se u fabrici čipke, putovala je. Njemu je valjda bilo krivo što je ona dobro, a on je ostao sam. Nije mogao da se pomiri s tim što ga Ljiljana više nije htela, a on nije mogao da pronađe ni drugu partnerku s kojom bi otpočeo zajednički život – pričaju njihovi poznanici i dodaju da nisu čuli da je Robert ranije tukao Ljiljanu, a ni u policiji nema prijava za nasilje.

Pokušavao da se oženi

Tražio ženu preko oglasa!

Robert V., samo 15 dana pre nego što je ubio svoju bivšu ženu Ljiljanu, na jednoj Fejsbuk grupi koja služi za upoznavanje, tražio je partnerku s kojom bi mogao da razmenjuje poruke.

– Dobro veče, da li neko želi čet – napisao je na grupi. Pored ove objave, može se primetiti da je Robert aktivan član ove grupe već sedam godina i da od 2015. godine traži sebi partnerku i deli romantične slike.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare