Slavica Ćukteraš progovorila o ZDRAVSTVENOM POREMEĆAJU O KOME SE ĆUTI i problemu koji je imala

O stanju anksioznosti i napada panike mnogi često ćute i čuvaju u sebi, a jedan od razloga je i što često ne nalaze na adekvatnu reakciju najbližih.

Anksioznost i napadi panike se dešavju se od najranijeg perioda, što je prema rečima stručnjaka u jednom periodu i potpuno normalna faza u razvoju.

Retki su oni koji se odvaže da otvore dušu kada je u pitanju ovaj poremećaj, a i kada se to desi, često nailaze na nerazumevanje okoline.

Pevačici Slavici Ćukteraš nije stran osećaj anksioznosti. 

– Kada sam bila u Las Vegasu desilo mi se da sam dobila napad anksioznosti. Odmah sam istrčala i legla na pod. Obezbeđenju nije bilo jasno šta se tačno dešava, oni nisu to mogli da shvate. Teško sam prevazila sve te periode. Bila sam mlađa tada sam forsirala sebe, a sada je stvar potpuno drugačija. Dobijala sam najgori mogući dogovor koji su mogli da mi daju – nije ti ništa. Bliskim osobama onih koji imaju nekog ko ima anksioznost, a to je da nikada ne izgovaraju rečenicu: „Ma nije ti ništa, samo si umislio/la“. To je ono što samo povećava napad panike i anksioznost – rekla je proslavljena pevačica, prenosi Kurir.

Požalite se i pričajte sa osobom od poverenja, ako to ne možete potražite stručnu pomoć navode stručnjaci.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare