Fudbaler Zvezde NEĆE da igra za „orlove“: Za Srbiju sam igrao da ne bih imao prazan hod. „Crna Gora je UVEK BILA MOJ IZBOR!“

Mladi fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Mladosti GAT odlučio je da nakon nekoliko godina provedenih među Orlovima u budućnosti ponovo zaigra za Sokolove.

Radulović je u prošlosti nastupao za selekcije Crne Gore do 15 i 16 godina, da bi zatim je zaigrao za reprezentacije Srbije do 17, 19 i 20 godina. Ipak, kako je istakao za “RTCG” nikada nije imao dilemu gde pripada:

– Nisam hteo da pravim prazan hod i odazvao sam se pozivu Srbije- rekao je Radulović za RTCG.

Kako tvrdi, imao je poziv i mlade reprezentacije Srbije ali nije se dvoumio kada je stigao pozdrav Crne Gore.

– Naravno, kod mene se nikad nije dovodilo u pitanje za koju ću reprezentaciju da nastupam. Dobio sam u istom momentu i poziv Srbije, konsultovao sam se selektorom reprezentacije i rekao mu da je moja želja Crna Gora. On je to sasvim normalno prihvatio, posavetovao me, pružio mi podršku i drago mi je zbog toga – kaže Radulović koji ističe da mu je san da zaigra za prvi tim Sokolova, prenosi Republika.

– Kao svaki mladi igrač što sanja da igra za svoju državu, tako sanjam i ja…Fokusiran sam na sebe, da pružam dobre partije i poziv će stići sam od sebe- zaključio je Radulović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare