OGLASIO SE LAZAR SAMARDŽIĆ OKO IGRANJA ZA SRBIJU: Još nisam doneo odluku!

Poslednjih dana Lazar Samardžić dospeo je u žižu domaće javnosti, izjavom u italijanskoj „Gazeti delo sport“ da se više oseća Nemcom, nego Srbinom.

Talentovani fudbaler Udinezea rođen je u Berlinu, gde se i fudbalski formirao, međutim selektor A reprezentacije Srbije Dragan Stojković ukazao mu je veliku pažnju i izrazio želju da ga vidi u dresu Orlova.

Lazar Samardžić se posle izjave selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija da ga od marta očekuje pod zastavom Srbije oglasio preko svog instagram profila.

– Čuo sam i pročitao mnogo vesti i ispratio diskusije o mojoj reprezentativnoj budućnosti. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni! Ja sam (i dalje) mlad igrač, ali sa jasnim ciljevima! Čvrsto stojim sa obe noge na zamlji, naporno radim, fokusiran sam i odlučan – naveo je Samardžić i nastavio:

– Veoma sam srećan startom ove sezone. Kao tim smo ostvarili sjajne rezultate i dobro smo pozicionirani. Ostvarili smo i veliku pobedu nad Interom, a ja sam igrao i dao svoj doprinos. Zato je moj apsolutni fokus u ovom momentu na timovima čiji sam član i i da u njima povećam minutažu. Želim da se razvijem u apsolutnog startera i sve ostalo za mene nije trenutno prioritet, prenosi Kurir.

– Ako ostvarim ciljeve i dostignuća koja sam sebi zacrtao, onda ću zaslužiti da budem nominovan za neke buduće zadatke. I tek onda mogu i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman – završio je svoje pisanije mladi fudbaler.

Lazar Samardžić (21) prošao je sve selekcije mladih reprezentacija Nemačke, nikada do sada nije igrao za Srbiju, iako je kao dečak bio na jednom okupljanju u Staroj Pazovi. Tada je njegov otac Mladen istakao da niko iz FSS nije pokazao bilo kakvu želju da sa njima ostane u kontaktu i da su se posramljeni i obeshrabreni vratili u Berlin.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare