CECA SHOW: Nakon 35 godina postojanja na javnoj sceni, Ražnatovići uskoro otvaraju vrata svog doma

Kako će izgledati “Ceca show”, ko će sve učestvovati u njemu i zbog čega će cela Srbija pričati o ovome.

Život najpoznatije zvezde na ovim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, već decenijama intrigira mnoge, a u radoznalom oku publike odrastala su i njena deca, Anastasija i Veljko!

Nakon 35 godina karijere po prvi put Ceca će otvoriti vrata velelepne vile u ulici Ljutice Bogdana 3. Od ove jeseni imaćete priliku da balkansku divu vidite kao nikada pre u igrano dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije saznala! U emisiji o kakvoj je Srbija možda samo maštala muzička zvezda će javnosti predstaviti najzanimljivije momente, a uz sve to upoznaće nas sa svim članovima porodice.

Važno je znati da je ovaj igrano dokumentarni program zasnovan na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović te će to biti momenat kada će biti po prvi put otkriveni nepoznati detalji o kojima javnost nikada nije čula.

Igrano dokumentarna serija koja će nositi naziv “Ceca show” će upotpuniti zabavni deo programa na Blic TV-u, a gledaoci će imati eksluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpozantije porodice na Balkanu, piše Blic.

Tokom 40 epizoda prve sezone “Ceca show-a” kamere će zabeležiti brojne momente od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodične razgovore Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momente koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko, a to je samo deo prvih epizoda koje će gledaoci imati prilike da vide. Ovaj visokobudžetni projekat je počeo pre nekoliko meseci a snimao se u nekoliko država Evrope. Prvu epizodu gledaoci će imati prilike da vide u oktobru, a već za nekoliko dana javnost će imati prilike da vidi prvi tizer za ovaj šou.

Igrano dokumentarni serija “Ceca show” možete pratiti na Blic TV, odnosno na MTS kanalu 115 gde će vas sačekati najkvalitetniji informativni i zabavni sadržaj u zemlji.

Pokretanjem Blic TV, za dobro poznati medijski brend, koji je preko dve i po decenije prisutan na tržištu, na ovaj način počinje nova era. Istinite, tačne, pravovremene i proverene informacije ali i ekskluzivni zabavni sadržaj, od ove jeseni biće prisutni u domovima širom Srbije, Republike Srpske i Crne Gore i putem malih ekrana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare