POLICAJCU ZARIO NOŽ U GRUDI! POKUŠAJ TEŠKOG UBISTVA KOD BAČKE TOPOLE: Poznato u kakvom je stanju ranjeni pripadnik MUP

Policajac Žarko S. (39), pripadnik Policijske uprave Baćka Topola,uboden je nožem u predelu grudi 17. septembra u večernjim časovima prilikom intervencije u porodičnoj kući u Staroj Moravcikada je na njega nožem narsnuo i ubo ga D. K. (41). Njegovo stanje je stabilizovano i on je sada van životne opasnosti.

U Policijskoj upravi Subotica potvrđuju za Blic da je D. K. iz okoline Bačke Topole uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

-Sumnja se da je on u porodičnoj kući u okolini Bačke Topole, nožem nasrnuo na policajca, koji je zajedno sa kolegom izašao na intervenciju po pozivu oca osumnjičenog. Policajac koji je zadobio tešku povredu je hitno prevezen u bolnicu i operisan je u Sremskoj Kamenici – kažu u policiji, prenosi Kurir.

Uviđaj je obavio zamenik tužioca Višeg suda u Subotici.

U Višem sudu u Subotici kažu za “Blic” da je K. D. u večernjim časovima povredio nožem u grudi policajca.

Policajac je u teškom stanju prevežen u Kamenicu, međutim, on je sada stabilno i van životne je opasnosti.

D. K, kako se nezvanično saznaje ima od ranije psihičke smetnje, i njegov otac je zvao Hitnu pomoć i policiju. Osumnjičeni za teško ubistvo nije uzimao terapiju koju mu je psihijatar prepisao i sukobio se i sa komšijama.

Sudija Višeg suda Ivan Bogosavljev je odredio osumnjičenom pritvor do 30 dana.

– Zbog krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju, osumnjičenom K. D. iz Stare Moravice određena je mera pritvora zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uznemirenja javnosti. Naloženo je njegovo psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu – kaže Una Sarić, porparol Višeg suda u Subotici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare