Vučić o Prajdu: Mislim da će se poštovati odluka MUP-a 

On je dodao da zbog toga sada mora da se bavi beznačajnim temama, umesto onima koje su važne

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom najvljene šetnje tokom Evroprajdada misli da će se danas poštovati zakon i odluka MUP-a.

On je rekao i da ne želi da se bavi tom temom.

– Neću da se bavim pokvareno nametnutom temom srpskom narodu koju nameću i oni koji su za i oni koji su protiv kao da je u pitanju život i smrt, svi zajedno učestvuju u hibridnom ratu protiv svoje zemlje –  istakao je Vučić juče na TV Pink.

On je dodao da zbog toga sada mora da se bavi beznačajnim temama, umesto onima koje su važne, kao i da ne može da shvati da neko daje sebi za pravo da može da šeta, a onaj drugi ne može.

– Zamolili smo ih da ne šetaju ovoga puta, a oni su vređali Anu Brnabić da je bednica. I onda razumete zašto sam ja ova dva dana u Skupštini Srbije krčmio put slobodnoj, pristojnoj Srbiji, Srbiji koja će da pobedi oba ta ekstremna dela i na levici i na desnici. Potrebna nam je normalna Srbija – istakao je juče Vučić.

On se osvrnuo i na uvrede premijerki koji su uputili pripadnici LGBT populacije i pojedine vladike SPC.

„I niko joj se nije izvinio. Zato što im se može. Njih je bilo stotine, muškarčine su joj vikale “Bednice“, a ona jedna i stoički je trpela uvrede, iako je učinila više za Srbiju nego svi oni zajedno“, rekao je Vučić.

On je dodao da je u Srbiji velika želja za vlasti nekih ljudi koji nisu na vlasti, i da je ogromna mržnja prema onima koji su na vlasti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare