SRPSKI POLICAJCI SE NE PLAŠE HULIGANA, NI PRITISAKA: Ministar Vulin obišao povređene pripadnike MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u pratnji ministra zdravlja Zlatibora Lončara, načelnika Uprave policije Dejana Bojovića i komandanta Interventne jedinice 92 Dušana Ninkovića, obišao je večeras u Urgentnom centru povređene pripadnike policije koji su tokom čuvanja javnog reda i mira danas u Beogradu zadobili telesne povrede.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su danas, kao i svakog puta, časno, efikasno i profesionalno obavljali svoj posao.

„Još jednom su srpski policajci, baš kao i mnogo puta do sada, pokazali da svojim radom i požrtvovanošću zaslužuju svaku pohvalu i poštovanje našeg društva. Zahvaljujem se svim pripadnicima policije zato što su zaštitili građane Beograda i njihove goste. Srpski policajci pokazali su da se ne plaše huligana, baš kao što se ne plaše ni pritisaka. Svim povređenim policajcima želim brz oporavak. Budite uvereni da država Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem visoko ceni vaš trud i vašu požrtvovanost“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao da je 13 pripadnika policije povređeno tokom današnjeg dana i oštećeno pet policijskih vozila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare