Večeras nas čeka EVROPSKI SPEKTAKL U HUMSKOJ! Partizan dočekuje Nicu od 21 čas

Crno-beli su na startu takmičenja osvojili bod u duelu protiv ekipe Slovacko u Češkoj (3:3), večeras im u drugom kolu Life konferencija u goste stiže Nica. Utakmica počinje u 21 čas.

Zamenik kapitena crno-belih Bibars Natho ističe kako veruje da njegov tim može da prezimi u Evropi.

Iskusni fudbaler naglašava da ga raduje kako ekipa iz utakmice u utakmicu podiže formu i tvrdi da tim iz Humke ima kvalitet da i na proleće igra na međunarodnoj sceni.

– Pre žreba za grupnu fazu u Ligi konferencije rekao sam da ćemo prezimiti u Evropi, a to isto mislim i sada nakon odigranog prvog kola – rekao je Natho.

Reprezentativac Izraela, koji odnedavno ima i pasoš Srbije, srećan je što se tim vraća na pravi put i što su rezultati sve bolji. Što se vidi i u domaćem takmičenju.

– Nismo najbolje počeli sezonu, sada smo sve bolji i bolji. Mladi igrači su protiv Mladosti pokazali šta mogu u budućnosti. Vidi se da se tim podigao. Moramo da brinemo o sebi, da ne gledamo druge, moramo da obavimo šta je do nas. Ako odradimo naš posao, nijanse će odlučivati. Sada je najvažnije da nastavimo s pobedama i možda mesec, dva pred kraj šampionata ćemo moći da pričamo o tituli, a kada igraš za Partizan, cilj je uvek titula. Ukoliko tako ne razmišljaš, onda nisi igrač za ovaj klub – poručio je Bibars Natho.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare