NESTAO AVION SA TELOM KRALJICE ELIZABETE!? Panika usledila jer se nije moglo pristupiti serveru, nadležni objasnili šta se desilo

Usluga praćenja letova u realnom vremenu Flajtradar24 bila je privremeno nedostupna.

Naime, za gužvu su odgovorni svi oni koji su pratili let britanskog vojnog aviona koji je nosio kovčeg kraljice Elizabete Druge od Edinburga do Londona. Avion je sleteo u London nešto pre 20 časova.

„Primetili smo veći broj pristupa nego inače na našem servisu. Kao privremenu meru uveli smo ‘čekaonicu’ kako bismo kontrolisali broj korisnika i sprečili kvar usluge.

Naši inženjeri nastavljaju marljivo da rade na daljem povećanju kapaciteta naših servera’, upozorenje je na naslovnoj strani Flightradara24.

Iza velike gužve na službi stoji interesovanje javnosti da prati let vojnog aviona koji je nosio kovčeg kraljice Elizabete iz Edinburga u London.

Zato je Flightradar došao na ideju i napravio video uživo na Jutjubu koji prati let aviona.

„Pogledajte naš direktan prenos leta koji nosi kovčeg kraljice Elizabete Druge. od Edinburga do RAF Northolta. Let je predviđen za polazak oko 18 časova po lokalnom vremenu i trajaće oko sat vremena. Očekujemo nastavak normalne usluge Flightradar24 nakon završetka leta’, kaže Flajtradar.

Pre poletanja, 600.000 ljudi je bilo uključeno u praćenje leta, objasnila je služba, prenosi tportal.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare