Dok predsednik Vučić ŠEST SATI odgovara na sva pitanja o KiM, na brojne napade i neistine, a GDE SU MINISTRI I POSLANICI?! 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uprkos brojnim državnim obavezama, sastancima i razgovorima sa zvaničnicima koje svakodnevno obavlja, čak šest sati danas nije izašao iz skupštinske sale.

Neki imali „preča“ posla

On je je strpljivo, argumentovano i odmereno predstavljao izveštaj o potezima u vezi s Kosovom i Metohijom, planovima za južnu pokrajinu, odgovarajući pritom i na sva pitanja poslanika vlasti i opozicije, čak i na na napade i neistine pojedinih govornika! Kada bi se na Instagram nalogu šefa države samo bacio pogled na film „Nedelja sa predsednikom“, čini se da bi realniji naslov mogao da bude „Godina sa predsednikom“, s obzirom na broj svakodnevnih susreta i aktivnosti koje Vučić obavlja.

To mu, ipak, nije smetalo da u Skupštini satima predstavlja izveštaj i planove o Kosovu i Metohiji. Ipak, u odbrani nacionalnog pitanja od najvišeg značaja čini se da je ostao usamljen – kako se da primetiti, u skupštinskoj sali nije bilo nijednog ministra! Biće da su članovi Vlade danas imali „preča“ posla.

Sala prazna, restoran pun

Predsednik Vučić za šest sati rasprave nijednom nije izašao iz skupštinske sale, za razliku od većine poslanika koji su svaki čas izlazili. Dok je sala bila polu-prazna, skupštinski restoran je bio pun, piše Kurir.

I dok su svima puna usta Kosova, kad to pitanje dođe na dnevni red Skupštine, utisak je da predsednik u rešavanju ovog problema nema mnogo podrške.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare