ĐURIĆ BLJUJE VATRU: Vučela, skloni se, ti si prošlost! Ovo je BRUKA, prošlo je vreme DIVLJAŠTVA! ŠARLATANI…

Nekada prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan nije birao reči u svojoj prvoj izjavu nakon jucerasnjeg dešavanja na sednici JSD Partizan.

Naime, Ostoja Mijailović je u ponedeljak uveče postao predsednik JSD Partizan, tako što je od moguća 93 glasa dobio 52. Na taj način, on je potukao svog protivnika Milorada Vučelića.

Vučelić je na čelu FK Partizan od 2016. kada je na stigao sličan način kao što sad odlazi iz JSD. Tada je rasulo izbilo na skupštini dok je sa druge strane bio naš sagovornik Dragan Đurić.

Šest godina kasnije, Đurić u izjavi za Republiku poziva Vučelu da sam ode.

– Ovo je bruka šta se dešava, da šarlatani sa privatnim obezbeđenjem zabranjuju ljudima koji vole Partizan da uđu na stadion. Prošlo je vreme divljaštva. Vučela, bolje se sam skloni, ti si prošlost. Ja sam imao bolje rezultate, pa sam se sklonio i pustio mlađe da rade. Za šest godina on ništa dobro nije uradio. Ostoja Mijailović ima većinu i iskrene partizanovce uz sebe od Željka Obradovića i Marka Nikolića pa nadalje. Pustimo ga da vlada, pa ako ne bude valjao i njega ćemo menjati – poručio je Đurić za portal Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare