Vučelić NOVI-stari predsednik, Mijailoviću nisu dozvolili ulazak na Skupštinu:Haos u JSD Partizan/Ostoja drži govor

Kako javlja FK Partizan, Milorad Vučelić ponovo je izabran na funkciju predsednika JSD Partizan, dok se nešto ranije njegov protivkandidu Ostoji Mijailoviću, prvom čoveku košarkaške sekcije, nije dozvolio ulazak na Skupštinu, prenosi Telegraf.

Pred početak Skupštine, nije dozvoljen ulazak Mijailoviću, predsedniku KK Partizan, da uđe na sednicu zbog toga što nije posedovao ovlašćenja.

18:41 – Mijailović se obratio prisutnim medijima:

– Daleke 2015. godine izabrano je aktuelno rukovodstvo JSD Partizan. Sedam godina su na čelu i nisu zakazivali izborne skupštine da ne bi došlo do svega ovoga. Kada sam 2017. godine preuzeo KK Partizan, to je bio klub bez nikakvih rezultata i bio je u finansijskoj buli. Obezbedili smo Željka na klupi, prodali preko 10 hiljada sezonskih karata i želim da taj model prenesem na sve klubove JSD Partizan. Moramo zajedno da razvijemo Partizan! Obećavam da će 100 puta biti bolje, ali moramo da radimo! Mi smo ove godine prihodovali 2,5 miliona evra od sezonskih, jer KK Partizan radi kao kompanija. Pomogao sam svima koliko sam mogao! Mi pet i po godina nismo imali skupštinu i zato nas nisu i pustili, pošto je 52 delegata na našoj strani. Čim prođe ovo danas, sešću sa Vučelićem i videćemo kako i šta dalje, jer je FK naš veliki prijatelj. Ništa nemam prema ljudima iz FK Partizan i ponavljam, nemam nameru da vodim klub!

Poštovane kolege, novi predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić saziva konferenciju za medije u 20 časova u Press sali stadiona Partizan – poručuju iz FK Partizan!

18:25 – Poznati advokat i član Skupštine JSD Partizan Ilija Dražić otkrio je šta se dešava u Humskoj;

– Preostali članovi skupštine neće imati pravo da odlučuju jer nemaju kvorum. Većina, i to dramatična jena strani koja sada ide u TK Partizan- poručio je Dražić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare