Mijailović na čelu JSD Partizan, ovo su svi članovi skupštine! Sada se čeka i obraćanje Vučelića! 

Čeka se 20 časova kada će se javnosti obratiti i predsednik FK Partizan Milorad Vučelić!

– Ovi ljudi će voditi Partizan!

Nakon što je na izmeštenoj sednici jednoglasno izabran za predsednika JSD, Mijailović je pokazao koliko je spreman za rad. Odmah je javnosti predstavio ljude koji će činiti Upravni odbor, a to su sve same legende!

Mijailovićev zamenik je generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, naš proslavljeni veslač Đorđe Višacki, a članovi su fudbalski trener Marko Nikolić, košarkaški trener Željko Obradović, naša čuvena strelkinja Andrea Arsović, koja je  potpredsednik Skupštine! Predsednik Nadzornog odbora je nekadašnji ministar pravce i pisac Ustava Srbije, profesor iz Novog Sada Zoran Lončar. Generalni sekretar JSD je legendarni odbojkaš Željko Tanasković, a naglašeno je da dosadašnji gensek Milan Obućina uskoro ide u penziju i da će za njega vrata uvek biti otvorena.

19:11 – Ovde je većina klubova, nismo ušli u prostorije FK, ali sm došli ovde u TK i na osnovu većine doneli smo odluku. Imamo kvorum i podnećemo zahtev APR-u. Ovde je ponavljam većina i ne znam ko je glasao za Vučelića i nije mi jasno kako je sa pet klubova sam sebe izabrao. Svi dokumenti biće u zapisniku i to ćemo predati APR-u koji će doneti konačnu odluku– rekao je Mijailović i tako „lupio“ šah-mat Vučeliću!

19:01 – Prema galasanju 52 prisutna delegata u prostorija TK Partizan, Ostoja Mijailović je proglašen za novog predsednika JSD Partizan!

18:41 – Mijailović se obratio prisutnim medijima:

Daleke 2015. godine izabrano je aktuelno rukovodstvo JSD Partizan. Sedam godina su na čelu i nisu zakazivali izborne skupštine da ne bi došlo do svega ovoga. Kada sam 2017. godine preuzeo KK Partizan, to je bio klub bez nikakvih rezultata i bio je u finansijskoj buli. Obezbedili smo Željka na klupi, prodali preko 10 hiljada sezonskih karata i želim da taj model prenesem na sve klubove JSD Partizan. Moramo zajedno da razvijemo Partizan! Obećavam da će 100 puta biti bolje, ali moramo da radimo! Mi smo ove godine prihodovali 2,5 miliona evra od sezonskih, jer KK Partizan radi kao kompanija. Pomogao sam svima koliko sam mogao! Mi pet i po godina nismo imali skupštinu i zato nas nisu i pustili, pošto je 52 delegata na našoj strani. Čim prođe ovo danas, sešću sa Vučelićem i videćemo kako i šta dalje, jer je FK naš veliki prijatelj. Ništa nemam prema ljudima iz FK Partizan i ponavljam, nemam nameru da vodim klub! Neću dozvoliti da nas nekoobezbeđenje šikanira kao što su to radili danas. Ako ne budem radio u interesu svih klubova, slobodno me odmah smenite- rekao je Ostoja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare