Oglasio se otac Baka Praseta, ali ni reč nije rekao o tome da li priliči sveštenom licu da komentariše zadnjicu devojke njegovog sina  

Nakon dokumentarca o jutjuberu Baki Prasetu poznatijem kao Baka Prasete oglasio se njegov otac sveštenik Nenad Ilić, koji kuka na sve, ali ne kaže ni reč o kaljanju svešteničke odore.


– U dokumentarcu emitovanom na programu TV Pink „Internet nasilje – Baka Prase“ nesumnjivo je zloupotrebljena nacionalna frekvencija. Ja lično mogu da kažem da sam, kao otac Bogdana Ilića, sveštenik Nenad Ilić, takođe ovde napadnut bez ikakve realne podloge. Moj sin koristi elemente kulture u kojoj smo i koja se mnogima od nas ne sviđa, ali on je nije kreirao. Pristao je na nju da bi u njoj mogao da postane uspešan. Koristi je češće ironično, s humorom, ali je ne odbacuje. Košarkaš se ne pita o pravilima igre, pa se i Bogdan ne pita o pravilima naše medijske scene. A mogao bi, i ja bih to, kao njegov otac, želeo – rekao je prenosi Republika, između ostalog, Bogdanov otac, ali zato ni reč nije rekao o tome da li priliči sveštenom licu da komentariše zadnjicu devojke njegovog sina.

Takođe, Nenad se nije osvrnuo ni na pominjanje kokaina dok se vozi sa sinom u besnom automobilu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare