OBEZGLAVLJEN ŠKALJARSKI KLAN! Za napuna 3 meseca, 3 ubistva u različitim državama: Ovako su likvidirani Šaković, Vlaović i Vukotić

Tri važna čoveka škaljarskog klana ubijena su za svega nekoliko meseci. Najpre je likvidiran Milić Minja Šaković u Budvi, potom Goran Vlaović na Pagu, a sinoć i Jovan Vukotić, koji je označen kao vođa ozloglašene kotorske krimi-grupe.

Oni su važili za visokopozicionirane članove, a ubijeni su u tri zemlje, kako piše Kurir, za nepuna tri meseca, tačnije od juna ove godine kada je likvidiran Šaković.

Likvidacija Šakovića u Crnoj Gori

Milić Minja Šaković ubijen je u junu ove godine u Crnog Gori. Napadač je ispalio prvo tri hica u glavu Šakovića, koji je potom pao na pločnik, a potom još dva u telo već mrtvog Podgoričanina, kako bi ga „overio“. Ispaljeno je ukupno osam metaka.

Prijatelji koji su nakon likvidacije dali izjavu policiji, kako je Vijestima rečeno ispričali su da su videli sumnjivog muškarca koji je prošao pored njih ka Starom gradu.

Jedan od izvora rekao je da je u Šakovića pucao muškarac koji je sedeo za stolom do njegovog, koji nije bio maskiran. Navodno, samo je ustao i u njega ispalio više hitaca.

Drugi izvor naveo je da je Šaković sedeo za stolom u prvom redu i da je leđima bio okrenut ka šetalištu kada je prišao muškarac koji je imao belu košulju i kačket i u njega ispalio više hitaca. Nastala je pometnja, što je ubica iskoristio i pobegao pored hotela „Mogren“, prenele su tada Vijesti.

U njega je pucao Beograđanin Luka Pilčević.

Vlaović ubijen u Hrvatskoj

Na Pagu u Hrvatskoj ubijen je Goran Vlaović Goro u avgustu ove godine. Slovio je za jednog od ključnih ljudi u škaljarskom klanu, a u njega je pucao Kragujevčanin Duško Tanasković (28).

Pretpostavlja se da je Tanasković bio angažovan kao plaćeni ubica, a ustanovljeno je da je učestvovao i u likvidaciji Šakovića u Budvi.

Ubijeni Vlaović godinama je bio na oprezu, o čemu svedoči činjenica da je bio okružen telohraniteljima. Prepostavlja se da je slutio da mu je život u svakom trenutku bio ugrožen.

Vođa klana ubijen u Turskoj

Jovan Vukotić, vođa škaljarskog klana ubijen je juče u Turskoj.

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio oko 20 sati i to naočigled Vukotićeve nevenčane supruge Maše M., koja je u drugom stanju i maloletne ćerke.

Napadač je naišao na motoru i ispalio hice u Vukotića, a žena i dete, koje neće ni zapamtiti oca, su pukom srećom prošle nepovređeno. 

Žena koja je bila sa Vukotićem nedavno je, navodno, sprečila jedan pokušaj njegove likvidacije.

– Vukotić je ubijen dok je bio u automobilu sa suprugom i malom ćerkicom. Napadači su prišli automobilu na motoru i zapucali. Vukotić je pogođen sa više hitaca a na sreću njegova supruga i devojčica nemaju nikakve povrede – otkriva izvor Kurira.

Posle pucnjave, napadači su dali gas i pobegli. Prema njegovim rečima, lekari su pokušali da ukažu pomoć Vukotiću, ali mu nije bilo spasa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare