MEŠTANI GROCKE O STRAŠNOJ NESREĆI NA DUNAVU: Autoprevoznik Ivan (38) i devojka (25) nastradali 300 metara od obale

Ivan J. (38), privatnik, autoprevoznik iz mesta Pudarci, poginuo je sinoć oko 21.30, kada je gliserom udario u plovilo na Dunavu.

Prema nezvaničnim saznanjima, u čamcu je bilo pet osoba, a pored njega poginula je i jedna devojka koja ima 25 godina.

– Oko 21.30 čuo se jak udarac, potom su se čule kola hitne pomoći i sirene, a onda se saznalo za nesreću. Čuli smo da je da je Ivan J. udario gliserom u baržu koja je bila parkirana u delu koji se zove Dunavac, u blizini gročanske Ade. Oni su se ceo dan vozikali, a kada su se vraćali kući, nekih 300 metara od mesta gde je trebalo da se iskrcaju došlo je nesreće. Kako smo čuli, čamac nije imao osvetljenje, a vozač verovatno nije video prepreku – kaže izvor Objektiva.

Kako se nezvanično saznaje, Ivan. J i devojka (25) su poginuli, dok su tri osobe teže povređene. Bilo im je teško ukazati pomoć. Čamac je bio u mraku, pa je policija drugim plovilom prevezla Hitnu pomoć, a onda su izvučeni do obale. Troje povređenih su prebacili za Beograd, a dvoje stradalih su odvezla pogrebna kola.

Ivan je prevozio sa kamionom proizvode za jednu pekaru, razveden je i ima dvoje dece. Otac mu je poginuo kada je bio mali. Ostali putnici iz čamca nisu svi iz Pudarca, kazao je meštanin Grocke.

Inače, prema prvoj informaciji gliser kojim je upraljao Ivan izgubio je kontrolu i udario u baržu. Međutim, nakon uviđaja utvrdilo se da plovilo nije imalo konatkt sa baržom već da je udarilo u nešto drugo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare