Ko je Božana kojoj je Vranješ pretio: Hapšena zbog prostitucije, bila sa Lukasom…

O lepoj Plejboj zečici, Božani Vujinović iz Bosne pre desetak godina brujao je ceo region, nakon što se njen otac Božo Vujinović ubio kada je navodno saznao da mu je ćerka prostitutka


Poznata starleta Božana Vujinović objavila je skandalozne prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješem i tako dospela u središte medijskog interesovanja.

Naime, starleta je podelila Vranješevu fotografiju kako plače uz opis: “Merkur ide retrogradno za dva dana“, zbog čega je fudbaler poludeo i u privatnoj prepisci počeo da je vređa i preti joj.

Božana je sve to objavila javno na svom Instagram profilu, a fudbaler je zasigurno tek zbog toga pobesneo. Ona je obećala da će sve prijaviti policiji, a kako će se situacija odvijati ostaje da vidimo.

– J**** li ti mamu ja raspalu – napisao je Vranješ.

 Pretiš li ti to, šmekerčino? – odgovorila je starleta, a Ognjen je ponovio uvredu, dodavši da je “d*******a raspala“, nakon čega je Božana rekla da će ga ponovo prijaviti policiji, kao i da su ga “malo mlatili“, aludirajući na batine koje je nedavno dobio.

Sada su se mnogi pitali ko je zapravo Božana.

O lepoj Plejboj zečici, Božani Vujinović iz Bosne pre desetak godina brujao je ceo region, nakon što se njen otac Božo Vujinović ubio kada je navodno saznao da mu je ćerka prostitutka, preneo je tada „Kurir“.

Prema rečima njenih koleginica iz posla i jednoj od dve verzije ove priče, Božo je zapravo bio taj kome su prijatelji na zabavu doveli devojke za provod, a među kojima je bila i njegova naslednica. Kada ju je ugledao na vratima, bio je šokiran, jer nije očekivao da će mu ćerka doći u postelju.Tu noć ju je oterao kući, a ubrzo je izvršio samoubistvo. S druge strane, govori se i da ju je upravo otac zatekao na šipci u jednom lokalu u Banjaluci gde je počela svoju karijeru, a Božana nije želela da komentariše pomenute navode.

Ipak, ova cica je od ranije dobro poznata javnosti, pre svega zbog romanse sa Acom Lukasom, te spajanjem sa Nejmarom, ali i zbog, kako su mediji pisali, navodnog hapšenja zbog prostitucije u jednom hotelu u Crnoj Gori.

Kada je o Lukasu reč, par je bio otvorenoj ljubavi, a u medijima su svojevremeno osvanule i njihove zajedničke fotke. Ipak, romansa sa pevačem nije dugo potrajala.

Sa Nejmarom su je spajali zbog fotografije iz Pariza, kada su mediji pisali da poznati fudbaler nije ostao imun na šarm ove atraktivne i zgodne plavuše.

Ipak, najveći skandal izbio je kada je osvanula vest da je Božana sa još jednom devojkom navodno uhapšena u jednom hotelu u Bečićima gde su uhvaćene sa šest turskih državljanina, nezvanično je tada preneo „Kurir“.

„One su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa devojaka za noć sa Turcima bila je 500 evra po osobi“, naveo je tada izvor za ovaj list.

Policija je navodno došla nakon što su gosti hotela u kojima se odvijala ova situacija, pozvali da se požale na buku. Starleta je potom platila kauciju, pa potom puštena na slobodu.

Božana Vujinović je starleta poreklom iz Banjaluke, koja se slikala za muške časopise, ali bila i u centru nekoliko skandala. Božana (26) je 2014. godine hapšena zajedno sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Tada je njeno ime, zajedno sa još nekoliko njih, pronađeno u dokumentaciji najpoznatijeg estradnog makroa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare