Da li je Baka Prase SAIZVRŠILAC Belivukovog zločina? Poznato kako je Bogdan Ilić UPOZNAO Velju Nevolju

U dokumentarnom filmu obuhvataju se brojne teme, a jedna od njih je i poznanstvo Bake Praseta sa Veljkom Belivukom

Večeras u 20 sati na televiziji Pink počelo je emitovanje prvog u nizu dokumentaraca o internet nasilju u kome se pomenuta televizija bavi Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase i njegovim likom i delom kao i zloupotrebom interneta u različite svrhe.

U tom filmu obuhvataju se brojne teme, a jedna od njih je i poznanstvo Bake Praseta sa Veljkom Belivukom (36), zvanim Velja Nevolja, optuženim za svirepe zločine, nezapamćene na ovim prostorima.

Udarne vesti

– Bilo je to 2018. koliko mi se čini, ne mogu da se setim. Dobijam poziv od jedne prijateljice koja je novinarka, ne znam čime se bavi tačno, i kaže “Zovu te neki ljudi na rođendan, kod nekog klinca, baš je bitno da odeš, i ja kao “ok”. ” Idem u Šabac, dolazi čovek po mene, ja kao wtf, koji doživljaj, ima da flexujem – rekao je Prase.

– Ja znam istinu o svemu tome. Znam da je Baka pričao istinu, a u jednom trenutku su nadvladali kompleksi – kaže zaštićeni svedok.

Prase je potom otkrio da se na rođendanu našao sa pevačem Rastom, Veljom Nevoljom i Markom Miljkovićem.

– Pričao sam i o automobilima, Betmenu, satovima – objašnjava Prase u filmu.

Kako zaštićeni svedok kaže, Prase je slagao onog trenutka kada je rekao da mu Velja Nevolja nije udario šamar, nakon čega je počeo da plaća reket kriminalnom klanu.

– Veze sa tim klanom su krenule kao i sa svim reperima. Kada ga mafija zove na rođendan, oni žele da učine prezent za nekog na tom rođendanu, i iz toga je izrasla tesna veza sa njima. Svaki dodir sa mafijom košta, tako da je tu došlo do procesa reketiranja – objasnio je Boža Spasić, dodajući da je mafija uzimala procenat od svake njegove zarade.

Tanka je linija između toga da li je Baka Prase saizvršilac njegovog zločina, objašnjava advokat.

On je u obavezi da prijavi ako je znao da je nešto protivzakonito, a Javni tužilac po tom saznanju, odmah bi reagovao – dodao je advokat.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare