NIKOLINA PIŠEK SVEKRA MIŠU GROFA PRIJAVILA INSTITUCIJAMA: Moram da zaštitim ćerku od POMRAČENOG uma, od njenog biološkog dede

Voditeljka Nikolina Pišek obavestila je sve putem društvenih mreža da je imala prvi radni dan na novom poslu, na jednoj televiziji. 

„Uglavnom, sastanak s dislociranim kolegama je odradjen prvoklasno podno predivnog Drzavnog Arhiva. Scenografija je bila vrhunska, voljni moment na nivou, moral visok“, napisala je između ostalog Pišekova.

Međutim, iako se mislilo da su njeni problemi sa svekrom Mišom Grofom prestali, to izgleda nije baš tako.

– Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje – kazala je Nikolina Pišek, piše Kurir.

– Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede – dodala je potom poznata hrvatska voditeljka za „Stori“.

Nikolina je, inače, navela i zašto se neće preseliti u srpsku prestonicu, iako će ovde raditi.

– Vidoju i meni Beograd je uvek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gde smo gradili kuću i gde je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva – navodi ona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare