Veliki Batistuta stigao u Beograd i otkrio šta stvarno vozi!

U Beograd je stigao Gabrijel Batistuta. Legenda u fudbalskom svetu, boem, zavodnik s loptom, ali i znalac u kopačkama. Sve to u jednom, a u Beograd je stigao kako bi potpisao ugovor i snimio reklamu za Sokerbet , gde je odgovarao na pitanje novinara.

Neizostavno pitanje jeste i aludiranje na kultni film „Kad porastem biću Kengur“, gde izvesni Baron priča u kladionici kako je upoznao Gabrijela Batistutu, koji ga je zamolio da mu dovede crnog Juga iz Kragujevca.

Gabrijel je konačn odgovonetnuo i tu stvar i otkrio je šta zapravo vozi.

– Ne vozim, ja živim i radim na selu. Tamo imam jedan pikap, ali ne znam koje je marke – kroz smeh je ovo izgovorio legendarni Batistuta, prenosi Telegraf.

Ovo je inače i njegova prva poseta Beogradu, gde je bio na ručku sa Acom Lukasom, dok su ga novinari upitali i kako mu se sviđa grad, kao i da to da li je stigao da upozna Cecu.

– Obično putujem svetom i razumem makar po jednu reč, ovde ništa nisam razumeo. Ni da, ni ne. I nažalost, nisam upoznao Cecu, ali ono što mi se najviše sviđa u Beogradu jesu ljudi.

Batistuta je u Beogradu stigao u ponedeljak, a za to vreme je uspeo da nauči i dve srpske reči – znam i kafana. Jedno od pitanja novinara je bilo vezano i za njegovog najstarijeg sina, koji navodno radi u fotokopirnici. Nasmejao se i tu Batistuta i otkrio šta mu rade sinovi, svih četvorica.

– Da, istina je, ali ne radi najstariji u fotokopirnici. Najstariji je glumac, drugi sin je sa mnom na selu gde mi pomaže, treći sin je taj koji je odlučio da radi u fotokopirnici, dok je četvrti odlučio da bude fudbaler.

Za kraj, Gabrijel Batistuta je upitan i o 1991. godini i tituli Zvezde, koju je ispratio kao i rivalima Srbija na Svetskom prvenstvu.

– Zvezda je te 1991. godine osvojila KEŠ, ali to tada nisam znao jer sam upravo te godine došao u Italiju. U to vreme nisam bio upoznat sa igračima, ali sada imaju odličan tim i igraju dobro. Za Svetsko prvenstvo Srbija ima tešku grupu, ali teška je i za Brazil, ali i za Švajcarsku. Poznajem ih sve.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare