ČUVENI BEOGRADSKI MUZIČAR IZBODEN U CRKVI! Pomahnitali Ilija ga ranio u nedelju u svom krvavom piru, hitno je operisan!

Ilija N. (39) koji je osumnjičen da je u nedelju ujutru izbo dve osobe u prostorijama religijske zajednice Prve Hristove crkve danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio pokušaj ubistva. Među povređenima bio je i državljanin Gvineje A. P. D. koji se u Srbiji već duže godina bavi muzikom i daleko je poznatiji pod imenom umetničkim imenom So Sabi.

Dan nakon krvavog pira do kog je došlo u Ulici admirala Geparta, prijateljica izbodenog Gvinejca objavila je na svoj Fejsbuk nalogu njegovu sliku, a zatim i otkrila da se radi o čuvenom pevaču afričke muzike So Sabi, koji je zvezda klupskih svirki u Beogradu i često nastupa u jednom klubu na Adi Ciganliji.

On je juče operisan i prema informacijama objavljenim na fejsbuku, njegovo stanje je stabilno.

Podsetimo, napadač Ilija N. (39) ušao je u nedelju oko 11.05 u zgradu Prve Hristove crkve u Ulici admirala Geprata i izbo nožem trojicu muškaraca, od kojih je jedan teže povređen. Oba povređena i starešina crkve vozilom HItne pomoći prevezeni su u Urgentni centar. Ilija će nakon veštačenja biti izveden pred tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, gde će se teretiti za pokušaj ubistva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare