Poznat razlog zbog čega Novak Đoković neće moći da igra za Srbiju!

Od jutros, poznata je informacija da Novak Đoković neće moći da predvodi selekciju Srbije u grupnoj fazi Dejvis kupa koja se održava u Španiji, a nakon što je navedeno da najbolji srpski teniser neće moći da igra zbog privatnih razloga, ovo je razlog zbog čega će propustiti događaj.

Kako saznajemo, Novak neće moći da putuje sa reprezentacijom jer mu se brat Đorđe ženi 12. septembra i venčanje će trajati 4 dana.

Srpska selekcija već 14. igra protiv domaće Španije, dan kasnije protiv Južne Koreje, a Đoković će velikoj ceremoniji prisustvovati u Crnoj Gori gde su mlađi brat i njegova izabranica reći sudbonosno „da“. Pre toga, crkveno venčanje se dogoditi u Beogradu, pa će Nole emotivno biti u tom lepo momentu, ali je već poslao poruku podrške selektoru Viktoru Troickom i ostatku ekipe.

Đoković je najavio učešće na turniru koji se od 26. septembra do 2. oktobra održava u Tel Avivu, nakon toga ostaju opcije Mastersa u Bersiju, kao i takmičenja u Tokiju, a verovatno i završnog Mastersa u Torinu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare