UDARNA VEST! Zvicer SPREMAO MASAKR NA GROBLJU: Da li je ovo razlog odlaganja sahrane škaljarca ubijenog na Pagu?

Do policije stigao podatak da je „kavački klan“ planirao obračun s prijateljima ubijenog Gorana Vlaovića očekivanim na poslednjem ispraćaju.

Sahrana „škaljarca“ Gorana Vlaovića (38) iz Herceg Novog, koji je ubijen 25. avgusta na Pagu, odložena je juče iz bezbednosnih razloga. Kako nezvanično saznaje Republika, za poslednji oproštaj porodice od Vlaovića sve je bilo spremno na Novom bežanijskom groblju, ali je sahrana odložena jer je do najužeg kruga njegovih prijatelja stigao podatak da je šef „kavčana“ Radoje Zvicer isplanirao masakr na groblju.

Kontaktirano je i s policijom, koja je procenila da sahranu treba pomeriti za neki drugi dan, pa je tako i učinjeno.

– U policiji znaju da na slobodi još ima pripadnika „kavačkog klana“ iz zločinačke srpske filijale Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a na groblju se očekivao izvestan broj Vlaovićevih prijatelja koji su u ratu s njima, pa je savetovano da se sahrana pomeri. Takođe, odlučeno je da će Vlaović iz mrtvačnice direktno biti dovezen do grobnog mesta, a ne u kapelu i da ispraćaju prisustvuje samo porodica. Da bi ispratili ko je sve došao na sahranu, tog dana na groblju biće i inspektori u civilu – navodi dobro obavešten izvor iz policije.

On napominje i da je bilo nagoveštaja da će se na sahrani pojaviti i igrači poput Filipa Koraća, za čiju glavu Radoje Zvicer navodno nudi pola miliona evra. Korać je, kao i Vlaović, izbegavao da se pojavljuje u javnosti. Korać je snimljen samo 2013. na sahrani Nikole Bojovića, ubijenog brata velikog prijatelja Luke Bojovića. Koliko je omražen među „kavčanima“, govori i činjenica da su Velja Nevolja i njegova kriminalna grupa na leđima jedne žrtve noževima izrezbarili „Korać pi*ka“.

Iako se o Vlaoviću malo zna, on je, prema svim podacima iz istrage koje su objavili mediji u regionu, dugo praćen i, kako se sumnja, ubijen baš po nalogu suparničkog klana – „kavačkog“. Za njegovu egzekuciju unajmljen je državljanin Srbije Kragujevčanin Duško Tanasković, koji je uhapšen na plaži Zrće 15 minuta nakon likvidacije.

– Kažu da je Goran živeo moćno, da je imao mnogo para i da je bio moćniji igrač nego što se mislilo. Više vremena je provodio u Italiji i na Ibici, gde je imao kuću. Vozio je ferari, bio u vezama sa starletama. Priča se da je bio mnogo jak – naveo je posle njegove likvidacije Duško Kovačević, analitičar iz Crne Gore.

Kobnog jutra, kada je ubijen, Vlaović je bio s devojkom, srpskom manekenkom Draganom Banić.

– Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro… razumite me – gušila se u suzama nesrećna devojka koja je, praktično, bila svedok momkove smrti, ubijenog jednim metkom u vrat u sačekuši ispred noćnog kluba na Pagu.

Goran Vlaović biće sahranjen početkom naredne nedelje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare