UDARNA VEST! SAHRANA LIKVIDIRANOG ŠKALJARCA U BEOGRADU POD VELOM TAJNE: Zaposlenima na groblju STROGO ZABRANJENO da pričaju o ispraćaju Gorana Vlaovića

Goran Vlaović zvani Goro (38) kojeg je ubio Kragujevčanin Duško Tanasković (28), biće sahranjen na Novom Bežanijskom groblju, ali se svi detalji ispraćaja ovo visokorangiranog škaljarca drži pod velom tajne, prenosi „Blic“.

Beogradski mediji pisali su da je telo hladnokrvno ubijenog Crnogorca već prebačeno u mrtvačnicu na Bežanijskoj kosi, međutim, zaposlenima na groblju je strogo zabranjeno da pričaju o toj sahrani.

– Ne smemo ništa da pričamo o tome. Zabranjeno nam je. Sve informacije znaju samo njegovi najbliži – rečeno je nezvanično za „Blic“.

Beogradski mediji navodili su da je porodica angažovala pogrebnu agenciju, koja je obavila sve procedure za transport ubijenog Vlaovića iz Hrvatske.

– Pošto na Novom groblju, gde je kremiran Vlaovićev ujak, bubnjar Dragoljub Đuričić, ne mogu da se kupe grobnice, oni su odlučili da sina sahrane na Bežaniji – objašanjava on.

On navodi da grobnica u kojoj će ubijeni Vlaović biti pokopan već ima nadgrobni spomenik i ploču.

– Tek na dan sahrane biće iskopan grob za Vlaovića. On se nalazi dalje od ubijenih članova kavačkog i škaljarskog klana, čije su porodice u poslednje dve godine platile grobnice čak i po tri miliona evra – naveo je izvor Objektiva.

Podsetimo, Kragujevčanin Duško Tanasković uhapšen je prošle nedelje nakon što je u Hrvatskoj na Pagu ispred noćnog kluba ubio Gorana Vlaovića, visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana.

Vlaović je danima praćen tokom festivala Sonus kom je prisustvovao sa devojkom i prijateljima na Pagu. Tanasković je satima čekao ispred kluba da mu jave kada će Vlaović izaći. Kada ga je u 6 sati ujutro ugledao kako ide šetalištem, Tanasković mu je prišao s leđa, ispalio mu hitac u vrat. Ranjeni Vlaović pao je u lokvu svoje krvi i na putu do bolnice izdahnuo.

Tanasković se dao u beg, pa se par sekundi kasnije vratio da proveri da li je zaista ubio svoju metu, pa onda ponovo pobegao. Tokom bega je uhapšen!

Ovaj Kragujevčanin je osumnjičen da je u Crnoj Gori učestvovao u ubistvu Minje Šakovića, još jednog poznatog kriminalca iz Crne Gore koji je tokom leta likvidiran u Budvi, na sličan način kao i Vlaovič.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare