Kriminalne radnje, gepekovanje, gej afere, ali i Kikina smrt! Stiže DOKUMENTARAC o Baki Prasetu, Željko Mitrović se obratio jutjuberu i najavio mu ENERGETSKU KATABAZU!

Željko Mitrović javno se obratio Baki Prasetu i naciji, te je otkrio kada će pustiti premijeru dokumentarca o jutjuberu i njegovim zlodelima.

Vlasnik televizije Pink Željku Mitrović na Instagram profilu objavio je stori, na kom se obratio naciji, ali i poznatom jutjuberu Bogdanu Iliću poznatijem kao Baka Prase. Naime, Željko je odogovorio na bezobrazne i nedolične opaske koje je jutjuber imao, a potom najavio i pesmu koja je samo mali deo onoga što će se naći u dokumentarcu o Iliću. 

– Evo opravo sam kosu, ali sam ipak stigao da snimim pesmu distrak kao najavu za dokumentarac o Baka Prasetu. Večeras premijera spota, a u četvrtak premijera dokumentarca o kriminalnim radnjama, gepekovanju, gej aferama kao i pedofilskim akcijama, distribuviji polnih bolesti, Kikinoj smrti sa sve očevidcima i svedocima. P.S. Kako je javno objavio moj broj, ja sam sinoć sve divertovao na 192! Izvinjavam se svima koji su zvali dobronamerno, jer se sad nalaze u bazi MUP-a u fajlu za uznemiravanje! P. S. Dživerčiću iskompleksirani, spremi se na ozbiljnu energetsku katabazu! – napisao je Željko na Instagram profilu. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare