Ekrem Redžepi (26) osumnjičen da je sa još četvoricom 7 sati silovao devojčicu (11) u Prištini

Ekrem Redžepi (26), njegov brat i još dvojica maloletika, kao i još jedan muškarac, Škelkim Kameri, Gentrit Jašari, Gent Redžepi, Ksabir Salihu, iživljavali su se nad devojčicom (11) u Prištini sedam sati, silovali je na raznim lokacijama, a u javnosti su se pojavili stravični detalji ove monstruoznosti.

– Devojčica je bila u parku u Prištini kada joj je prišao E.R. (26) i rekao joj: „Dušo, sviđaš mi se“, ubrzo nakon toga joj je dodirnuo stomak i leđa. Doveo ju je u neprijatnu situaciju, ali ona nije mogla da reaguje jer joj je nasilnik stavio ruku na usta kako bi ćutala. Tu je bio i njegov mlađi brat. Skinuli su devojčicu, a E.R. je prvi silovao. Brutalno iživljavanje nastavio je njegov mlađi brat G.R. Međutim, ni to im nije bilo dovoljno. Pridružila su im se trojica prijatelja i silovali je jedan po jedan – napisala je ženska organizacija feminism.ks svom Instagram nalogu, prenosi Objektiv.

Sve je otkriveno pošto je devojčicina majka zajedno sa ćerkom prijavila policiji užas koji je dete doživljavalo nekoliko sati.

Na osnovu svedočenja žrtvine majke, devojčica je napustila kuću u subotu uveče.

Bila je šokirana kada je posle ponoći devojčica pronađena i u lošem emotivnom stanju i priznala šta joj se dogodilo. Pred istražiteljima i službenicima socijalnog rada, jedanaestogodišnja devojčica je otkrila da ju jesilovalo pet osoba, na više različitih lokacija.

Osumnjičeni za silovanje maloletnice su Ekrem Redžepi (26), dok su njegov brat i druga dvojica privedenih maloletni, a peti je bio u bekstvu, ali je uhapšen. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare