Evo gde će biti SAHRANJEN likvidirani škaljarac Goran Vlaović. U Beogradu u grobnici vrednoj 900.000 dinara, na istom mestu su sahranjeni brojni KRIMINALCI

Goran Vlaović zvani Goro (38), koga je 21. avgusta hicem u potiljak na ostrvu Pagu ubio Kragujevčanin Duško Tanasković (28), biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju, u grobnici vrednoj 900.000 dinara.

Kako navodi Objektiv, telo ubijenog Crnogorca već je prebačeno u mrtvačnicu na Bežanijskoj kosi.

– Porodica je angažovala jednu pogrebnu agenciju, koja je obavila sve procedure za transport ubijenog Vlaovića iz Hrvatske. Pošto na Novom groblju, gde je kremiran Vlaovićev ujak, bubnjar Dragoljub Đuričić, ne mogu da se kupe grobnice, oni su odlučili da sina sahrane na Bežaniji – kaže izvor Objektiva.

Grobnica u kojoj će biti pokopan ubijeni Vlaović već ima nadgrobni spomenik i ploču.

– Tek na dan sahrane biće iskopan grob za Vlaovića. On se nalazi dalje od ubijenih članova kavačkog i škaljarskog klana, čije su porodice u poslednje dve godine platile grobnice čak i po tri miliona evra – navodi izvor lista.

Na Bežanijskom groblju, inače, počivaju i osobe za koje se veruje da su „pale” tokom rata dva najmoćnija kriminalna klana, ali i oni čija su imena bila u vestima iz crne hronike.

Tako je porodica platila 25.000 evra za poslednje počivalište Strahinje Stojanovića (30), koji je stradao u septembru 2020. u eksploziji džipa BMW X5 na Novom Beogradu. Porodica je blizu ulaza u groblje kupila porodičnu grobnicu za četiri osobe.

Skupocena grobnica od crnog mermera plaćena je 2.726.190 dinara u kešu. On je sahranjen na takozvanoj kavačkoj strani groblja, dok su „škaljarci” prekoputa. Tako je Bojan Mirković (34) pokopan 12. novembra 2020. na Bežanijskom groblju, u grobnicu koju je njegova porodica platila 2,1 milion dinara.

Odmah ispred njega je velika grobnica u kojoj počiva Milan Milovac zvani Cigla (47), koji je 12. januara ubijen u Ekvadoru, inače blizak saradnik Darka Šarića (50). Za njegovu smrt je sada osumnjičen upravo Šarić.

Njegova familija je kupila veliku grobnicu u takozvanom elitnom delu groblja, koju je platila 2.940.210 dinara. Grobnica je od najkvalitetnijeg crnog mermera, jedna je od najvećih u tom delu groblja i namenjena je za šest osoba.

Na „kavačkoj” strani je, u grobnici za koju je porodica platila 29.000 evra, sahranjen i Luka Perenčević (28), navijač FK Rad koji je u maju ove godine izrešetan u teretani u beogradskom naselju Banjica. Ona je sagrađena od posebne vrste granita i ozidana je, a planirana je za četiri osobe. Nalazi se iza groba ubijenog Strahinje Stojanovića, koji je povezivan sa „kavačkim klanom”.

Prema najnovijim podacima iz istraga koje su sprovele regionalne bezbednosne službe, čovek koji je ubio Milića Minju Šakovića u Budvi je izvesni Luka iz beogradskog naselja Karaburma. Navodno, taj čovek je umešan u još jedan zločin počinjen u Beogradu i navodno je blizak kriminalnoj grupi Belivuk–Miljković, ali i „vračarskom klanu” Nikole Vušovića, piše Blic.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija Crne Gore će uskoro objaviti sve što zna o ubistvu Šakovića, inače visokorangiranog „škaljarca”, kao i da li je u sve umešan i Duško Tanasković, uhapšen zbog ubistva Gorana Vlaovića na Pagu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare