SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Baka Prase ne prestaje da vređa Željka Mitrovića ni dok je u žalosti 

Iako se vlasnik televizije „Pink“, Željko Mitrović, oglasio posle uvreda koje je na njegov račun izneo influenser Baka Prase, uz jasnu poruku da ne želi da nastavi da se prepucava s njim dok prolazi kroz najteži period zbog gubitka rođenog brata, jutjuber ne prestaje s svojim sramotnim ponašanjem.

Naime, nakon oglašavanja prvog čoveka „Pinka“, koji je Bogdanu poručio „da će njegovim optužbama pozabaviti kada sahrani brata“, Baka se opet oglasio.

Bez imalo empatije, kako prema Željku, tako i prema njegovoj pordici, zbog gubitka bliskog člana, Ilić nastavlja da u svojim objavama vređa i preti Mitrovića iako je on trenutno u žalosti, piše Telegraf.

– Šta priča ova budala? Šta je uradio za mene? – napisao je Baka Prase na Instagram storiju i dodao:

– Ukrao mi ideju za influensersku TV nakon satanka u još mi duguje pare.

Inače, Bogdan je prvi započeo čitavu dramu, kada je vidno pijan u jednom od vojih lajvova, u tom trenutku iz čista mira javno prozvao Željka i izvređao ga uz tvrdnje da mu je ostao dužan određenu količinu novca.

– U danima kada mi je umro brat i kada spremam njegovu sahranu, Baka Prase mi se zahvalio za sve što sam uradio za njega, a to nije malo. Bogdane, sve je okej, ali ti znaš da je ne zaboravljam, bez nervoze, dok ne sahranim brata neću se baviti tvojim izmišljotinama – poručio je Željko Mitrović u postu na svom Instagram profilu, gde je i okačio video Bogdana Ilića.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare