UDARNA VEST! UHAPŠEN DEČKO SINDI MODELS: Pao u streljani sa policajcima! Pucali iz službenog i AUTOMATSKOG ORUŽJA! 

Stefan Plavšić, dečko Ivane Stamenković, poznatije kao Sindi Models, bivše članice grupe Models, jedan je od uhapšenih u velikoj akciji MUP, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal, otkriva ekskluzivno Kurir.

Kako saznajemo, Plavšiću su lisice na ruke stavljene u streljani, u kojoj su pala i dvojica policajaca Jedinice za obezbeđenje, kao i još trojica osumnjičenih, među kojima je i strani državljanin T. L, zbog sumnje da su bez odobrenja Ministarstva unutrašnjih poslova, koristili opremu i službeno naoružanje, automatske puške, pištolje i municiju koji su u vlasništvu srpske policije.

Plavšić je, kako prenosi Kurir, kasno popodne priveden sa ostalim osumnjičenima na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal. Zamenik tužioca, pošto se upoznao sa dokazima, odlučio je da njemu i još jednom osumnjičenom ukine zadržavanje i ne pokrene istragu protiv njih.

– Na osnovu dokaza utvrđeno je da on i još jedan osumnjičeni nemaju veze sa oružjem i oni će u nastavku postupka biti saslušani kao svedoci. Našli su se u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu – objašnjava izvor Kurira.

Sagovornik Kurira kaže da je Plavšić zatečen u prostorijama streljane i odmah priveden sa još petoricom osumnjičenih.

– Kad su specijalci upali unutra, zatečen je u prostorijama i odmah priveden sa još petoricom osumnjičenih, od kojih su dvojica M. T. (38) i M. L. (49) policijski službenici Jedinice za obezbeđenje – objašnjava naš sagovornik.

Osoba iz Dominikane

Podsetimo, MUP je saopštio da su po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija i udruživanja radi vršenja krivičnih dela.

Ne zna ništa

Kako navodi, Stefan Plavšić je posle hapšenja tvrdio da ne poznaje nijednog od osumnjičenih i da je na poziv prijatelja došao u streljanu.

Naš sagovornik dodaje i da je Plavšić zaposlen u jednom državnom preduzeću.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare