SVI DETALJI ŠOK VEZE MARIJE I DŽEJLE: Napravila je scenu zbog ljubimore, a ovako je krenula romansa mentorke i učesnice ZG

Poslednjih dana glavna tema je pevačica Marija Šerifović nakon što je na mrežama isplivao video snimak incidenta koji se odigrao u Beogradu. Naime, na snimku se moglo videti kako se ona svađa, psuje i udara pesnicom u automobil, a razlog je, kako je Kurir saznao, pevačicina ljubomora.

Screenrecording

Šerifovićka, koja je poznata po svojim fenomenalnim vokalskim sposobnostima, u javnosti izaziva i pažnju zbog svog privatnog života i partnerki. Posle javnog priznanja da je privlače žene, mediji su je povezivali sa mladom Zvezdom Granda Džejlom Ramović.

Naime, priče o vezi mlade pevačice Zvezde Granda i Šerifovićke, koju su njih dve čuvale daleko od očiju javnosti, krenule su kada se pročulo da pobednica „Zvezda Granda“ već mesecima boravi u stanu svoje mentorke kad god je u Beogradu. Iako i jedna i druga medijima govore da ih veže iskreno prijateljstvo, pa zajedničke fotografije objavljuju na Instagramu, nesmotreno im se dogodi i to da na društvenim mrežama objave dokaze koji ih odaju da su i te kako prisne.

Tako se u jednom videu koji je članica žirija „Zvezda Granda“ snimila u svom domu nakon humanitarnog koncerta na kojem joj je Džejla gostovala vide Ramovićkine čizme, koje je ona nekoliko dana ranije nosila na dodeli diplome njenoj sestri u Mostaru, piše Blic. Ona je tada na koncert došla iz Goražda, ali su se videle i pre toga, kada je Marija u Mostar poslala svog vozača da doveze Džejlu u Beograd.

Da Marija i Džejla ne vode računa o tome da bi neko mogao da posumnja kako među njima postoji nešto više od odnosa mentor-učenik, jeste i zajedničko zimovanje na Jahorini u decembru 2020. godine. Pažnju je privukao snimak iz hotelske sobe kada se Šerifovićka snimala za svoj stori, a u pozadini na krevetu stajale su složene dve pidžame. Džejla je čak i objavila zajednički selfi iz apartmana, na kojem nosi tu pidžamu, ali ga je brzo obrisala. Njihovi fanovi bili su ažurni, pa su skinuli tu fotografiju, zbog čega je Marija morala brzo da reaguje. Ona je objavila Instagram priču u kojem je objasnila da je Džejla tera na skijanje, pa je zato svratila kod nje u apartman.

Njih dve su i u avgustu 2019. godine bile zajedno u Marbelji, a interesantno je i to da je Marija, dok je još trajalo takmičenje, pred svima donela tortu za Džejlu i čestitala joj rođendan. Uveliko se spekuliše i to da je Ramovićeva upisala ekonomski fakultet u Barseloni, a ne u Beogradu, da bi tamo mogle da se intenzivnije druže, bez straha da bi neko mogao da ih slika.

Buran raskid 

Pored turbulentne veze, Marija i Džejla su imali i turbulentan raskid. Naime, pevačica iz Bosne je poludela od ljubomore kada je svojoj partnerki htela da priredi iznenađenje, ali je, umesto sjajne romantične večeri, dobila hladan tuš. Upućeni navode da je Ramovićeva nenajavljeno došla ispred Marijine zgrade sa sve tortom, verujući da će se ona obradovati njihovom susretu, koji nisu planirale, ali da je ostala ispred zgrade, jer je Šerifovićka nije pustila da uđe pošto u stanu nije bila sama, već sa drugom devojkom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare