VELIKI IZAZOV ZA SRBIJU večeras od 19 časova! Košarkaši igraju protiv Turske

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras sa početkom od 19 časova u Istanbulu igra veoma važan meč u okviru kvalifikacija za Mundobasket protiv selekcije Turske, a ovaj susret može mnogo toga da reši kada je u pitanju krajnji raspored u grupi.

Nepredviđeni porazi u okviru prve faze kvalifikacija dovele su Orlove u vrlo nezavidnu situaciju, gde praktično nemaju pravo na kiks u mečevima koji slede.

Srbija u večerašnji meč ulazi u dobrom raspoloženju pošto je pred domaćom publikom u „Beogradskoj areni“ srušila Grčku predvođenu Janisom Adentokumbom, a sjajna vest za naš tim je što se među putnicima za Istanbul našo i Vasilije Micić koji je krajem prvog poluvremena u meču sa Helenima doživeo povredu, zbog koje je propustio ostatak utakmice, piše Sportal.

Meč sa Turskom biće ujedno i poslednja provera za Srbiju pred put na Evrobasket koji startuje 1. semptembra, na kojem će naš nacionalni tim nastupiti u grupi D koja je smeštena u Pragu zajedno sa domaćinom Češkom, Finskom, Holandijom, Izraelom i Poljskom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare