Srbin upucao Crnogorca ispred noćnog kluba na Pagu PRED BROJNIM SVEDOCIMA, sumnja se da je ubistvo NARUČENO

Isuse, pucao mu je u glavu, pucao mu je u glavu! – vikao je svedok stravičnog ubistva koje se dogodilo oko 6 sati jutros ispred noćnog kluba koji se nalazi na plaži na Pagu u Hrvatskoj kada je državljanin Srbije upucao i usmrtio mladića iz Crne Gore, prenosi Blic. Policija istražuje da li je ubistvo bilo naručeno!

Kako prenose hrvatski mediji, nekoliko ljudi je prisustvovalo ubistvu i kažu da je Srbin Crnogorca ciljao u glavu, i da je ovaj odmah pao na zemlju. Svedoci su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, međutim ranjeni mladić je preminuo u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice.

U klubu na Kolanjskom Gajcu na Pagu je, kako navodi 24 sata.hr, u trenutku pucnjave bilo dosta ljudi.

– Oko 6 sati jutros primili smo dojavu da je na Kolanjskom Gajcu na Pagu jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mesto događaja odmah su upućeni policijski službenici, te je u prostorije MUP ubrzo privedena osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem – saopštio je MUP.

Na mestu obračuna je u toku uviđaj koji treba da utvrdi sve okolnosti pucnjave.

Svedoci kažu da je Srbin, osumnjičen za ubistvo, odmah nakon zločina krenuo u beg, ali da su ga policajci uhvatili.

Hrvatska policija kaže da učesnici obračuna nisu ni radnici u Hrvatskoj, niti turisti, te se proverava da li je u pitanju naručeno ubistvo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare