KRAGUJEVČANIN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ŠKALJARCA U HRVATSKOJ: Duško Tanasković (28) napravio kobnu grešku posle zločina! /VIDEO/

Osumnjičeni za ubistvo Gorana Vlaovića (28) je Duško Tanasković (28) iz Kragujevca koji je inače na poternici crnogorske policije, piše Jutarnji list.

Njegov advokat VInko Gulišija kojeg je angažovala porodica Tanasković, rekao je da on neće iznositi svoju obranu i da će se brani ćutanjem.

Da podsetimo on je osumnjičen da je danas upucao Crnogorca Gorana Vlaovića (38) ispred noćnog kluba na Pagu. Na snimku sigurnosnih kamera vidi se trenutak ubistva i momenat kada Tanasković sa belim kačketom na glavi prilazi Vlaoviću s leđa i puca mu u glavu.

Sve se to odigralo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja neki su počeli da beže, dok su drugi pokušali da pomognu ranjenom Vlaoviću, ali je on ubrzo preminuo.

Ubica se dao u beg dok je vladao opšti metež, ali je zanimljivo da se, kako se i vidi pri kraju snimka, Tanasković vratio na mesto zločina, najverovatnije da bi proverio da li je likvidacija uspela. To ga je skupo koštalo, jer je posle toga uleteo pravo u ruke interventne policije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare