Poznato ko je bio META PUCNJAVE U ZEMUNU, građani strepe od celog ovog kraja, a ovo su detalji OKRŠAJA (FOTO) 

U pucnjavi koja se ovog popodneva dogodila u Zemunu oštećeno je vozilo reno senik, a, kako pričaju očevici, iz sivog pikapa koji je bio u pokretu ispaljena su dva hica.

Kako prenosi Blic na licu mesta, pucano je na automobil koji pripada O. A, a koji je od ranije poznat policiji. Na njegov automobil pucao je D. G. koji takođe živi u Zemun polju, kraju gde se pucnjava i dogodila.

Kako saznajemo na licu mesta, sivi pikap je usporio i nakon toga su začuli hici. 

Kako se može viditi na licu mesta, u toku pucnjave napukla je prednja šoferšajbna i zadnje staklo renoa, a u trenutku pucnjave u automobilu nije bilo nikoga. 

Povređenih tako nema, a policija je i dalje na terenu, a pucnjava se dogodila u Ulici Akrobata Aleksića između brojeva 3 i 5.

Prema rečima komšija, O. A, na čije je vozilo pucano, inače je „veoma problematičan“. Kako su ispričali reporteru „Blica“, plaše ga se, jer često pravi probleme u kraju u kome živi, zbog čega je i policija više puta intervenisala.

Kako pričaju, i ceo ovaj kraj je inače problematičan.

U kraju u kome živi O. A, na čije vozilo je pucano, inače su česte svađe, stalno ima raznih incidenata, često se potežu i noževi, a kako tvrde komšije, jednom prilikom O. A. je jednog komšiju jurio pištoljem.

Kako saznjajemo, O. A. i D. G. imali su žučnu svađu pre pet dana, gde je, kako trvdi komšiluk, D. G. pretio da će da ubije O. A, kao i da će mu „pobiditi celu porodicu“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare