DOŠAO NA ODMOR IZ HOLANDIJE I POGINUO DOK JE RAZGLEDAO STAN KOJI JE HTEO DA KUPI? Suljo ušao u zgradu u izgradnji u Sjenici, pa upao u OTVOR ZA LIFT, meštani: „Gradilište nije obezbeđeno“

Suljo Džigal, koji živi u Holandiji, poginuo je preksinoć u rodnoj Sjenici. Nesrećni čovek je stradao na divljem gradilištu koje, kako se sumnja, nije bilo adekvatno obezbeđeno, prenosi Blic.

Džigal je u Sjenicu došao na godišnji odmor i, kako se saznaje, upao u rupu, predviđenu za lift.

Kako navodi Republika, u pitanju je zgrada koja je u vlasništvu Aldina Kurtovića, opštinskog odbornika, brata predsednika Skupštine opštine Rejhana Kurtovića i nosioca liste Bez diskriminacije, koja je učestvovala na lokalnim izborima.

Neimenovani sagovornici ovog lista navode da gradilište nije bilo obezbeđeno, da gradilište nije osvetljeno, da nema ni spoljašne trake kojom se ograđuje prostor u izgradnji.

Prema rečima daljeg rođaka Kasima Džigala, nesrećno stradali Suljo je otišao na gradilište da bi video stan koji je želeo da kupi.

– Ja sam čuo tu verziju i da je prilikom razgledanja upao u rupu koja je u zgradi namenjena za lif, koja nije bila obezbeđena – kazao je on.

Istraga ove nesreće je u toku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare