NAJVAŽNIJA PORUKA IZ VUČIĆEVOG ISTORIJSKOG OBRAĆANJA! Zaštitiću srpski narod od pogroma, POBEDIĆE SRBIJA! 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je u istorijskom obraćanju javnosti posle sastanka sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije preneo detalje prošlonedeljnih pregovora u Briselu sa premijerom tzv. Kosova Aljbinom Kurtijem i izneo niz bitnih informacija za građane, ali jedna poruka se izdvojila kao najvažnija.

Vučić je dodao da će Srbija čuvati mir i nalaziti još kompromisnih predloga i jasno poručio da će na kraju naša zemlja pobediti.

– Ovo je najvažnija poruka i to je moja životna i politička poruka. Rekao sam ljudima da želim da budem zapamćen kao neko ko je čuvao mir i stabilnost, ali i svakako kao neko ko će zaštiti srpski narod od progona i pogroma. I to ću uraditi bez obzira na ličnu političku cenu, naš narod će biti zaštićen i to je najvažnija poruka – istakao je predsednik Vučić.

– Na kraju, da ponovim, pazimo, čuvamo, brinemo o drugima, čuvamo druge od sebe više nego što čuvamo sebe od drugih. To je čojstvo. Ali da vam kažem i završiću time što sam vam rekao mnogo puta iako su mnogi mislili da je to politčka fraza ili usklik: na kraju, pobediće Srbija! – podvukao je predsednik, prenosi Informer.

On je poslao jasnu poruku srpskom stanovništvu na KiM, ali i svima u svetu. 
– Nemamo kuda, saterani smo u ćošak po pitanju Kosova i Metohije, a naša ključna poruka našem stanovništvu na KiM bila je – šta god bilo i kako god bilo, izbegličke kolone neće postojati, sačuvaćemo naš narod na KiM i od progona i od pogroma. Nije mi važna moja politička karijera, niti bilo šta, proterivanje Srba se neće dogoditi. To je moja poruka svima koji žive ovde i svima u svetu – naveo je Vučić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare